B beslenmeciler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 9 Nisan 2012 #1 Arkadaşlar excelde bir sayfadaki satır ve sütunu diğer bir sayfadaki belirlediğim satır ve sutuna nasıl yazdırabilirim. Belki açılmıştır bu konu bilemiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar excelde bir sayfadaki satır ve sütunu diğer bir sayfadaki belirlediğim satır ve sutuna nasıl yazdırabilirim. Belki açılmıştır bu konu bilemiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum...
S sametbozkurt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 508 9 Nisan 2012 #4 aslında ben de anladığım kadarı ile yazdım 2. sayfada istenen bir hücreye bunu yazınca 1. sayfadan belirtilen satır ve sütundaki bilgiyi alıyor.
aslında ben de anladığım kadarı ile yazdım 2. sayfada istenen bir hücreye bunu yazınca 1. sayfadan belirtilen satır ve sütundaki bilgiyi alıyor.
aylin986 Site Gezgini Mesajlar 51 9 Nisan 2012 #5 Kaynak sayfada satır/sütun kopyala,hedefte sağ tuş>özel yapıştır>bağ yapıştır de. =Sayfa1!A1 sadece A1 hücresini alıyo, onun gibi bu da.
Kaynak sayfada satır/sütun kopyala,hedefte sağ tuş>özel yapıştır>bağ yapıştır de. =Sayfa1!A1 sadece A1 hücresini alıyo, onun gibi bu da.
B beslenmeciler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 9 Nisan 2012 #6 Arkadaşlar teşekkür ederim. Çok işime yaradı. :++: YAŞASIN BB.NET :++: :++: YAŞASIN DOSTLUK :++: