B bayvonali Üye Mesajlar 7 20 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum.Örneğin 3 hücreyi topladım bu 3 hücredeki sayıların toplamını sınırlamak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim??
Arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum.Örneğin 3 hücreyi topladım bu 3 hücredeki sayıların toplamını sınırlamak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim??
N nisay Üye Mesajlar 174 20 Kasım 2014 #2 Sınırlamaktan kastınız ne? Tam olarak açar mısınız? Varsa örnek dosya ekleyin...
B bayvonali Üye Mesajlar 7 23 Kasım 2014 #4 nisay' Alıntı: Sınırlamaktan kastınız ne? Tam olarak açar mısınız? Varsa örnek dosya ekleyin... Genişletmek için tıkla ... Örnekle açıklayayım 2 sayı toplatıcam mesela toplamı 18 i geçmeyecek
nisay' Alıntı: Sınırlamaktan kastınız ne? Tam olarak açar mısınız? Varsa örnek dosya ekleyin... Genişletmek için tıkla ... Örnekle açıklayayım 2 sayı toplatıcam mesela toplamı 18 i geçmeyecek
dibler Aktif Üye Mesajlar 119 23 Kasım 2014 #5 =IF((A1+B1)<18;A1+B1;"hata") if veya Türkçe kullanıyorsanız eğer fonk yapabilirsiniz..