Evet hocam ücretli biri var.. teşekkürler ?A2 hücresine toplam tutar yazılır
A4 hücresine =A2/(5*c2+4*d2+3*e2+2*f2) yazılarak birim fiyat bulunur.
Sonra kışı kaç gün geldi ise çarpılır.
C4 hücresine =c2*a4
D4 devresine =d2*a4
.
.
Bizde gün sayısından bağımsız aynı para toplanıyor. Sanırım sizde ücretle tutulan görevli var. Maliyet artınca daha dikkatli davranıyorsunuz.
Hemen hocam. Teşekkürler ???BİR DNEEYIN HOCAM
Hocam çok çok teşekkürler..oldu ??Hasan Hocanın Birim ücreti nasıl bulduğundan faydalanarak, şu şekilde bir excel hazırladım.
onuda sen ekle at hocam onada varız ?Şeker atan var, atmayan var (şeker de ucuz değil hani) o nasıl olacak.![]()
Şeker parası ayrı hesaplanmalıonuda sen ekle at hocam onada varız ?
Hocam bizde tuvalet kağıdı havlu kağıt vs.. okul karşılamıyor çalışan ucretide dahil biz yani ogretmenler ödüyor. Okulun bir kuruş katkısı olmuyor sizin söylediğiniz paraya bunca zaman çay vs.. içmeniz imkansız . Bizdede sizin gibi 100 lira verip arkamıza yaslansak emin olun kimse aramaz kaç gün gelmiş kaç şeker atmış ? kuruşçu tipler değiliz hiç birimiz aramızda helallik olsa bile riayet ediyoruz bir tık hassas davranmaya.Bizim okulda bu işi yapan arkadaşı ekonomi bakanı yapmak lazım. Geçen sene 100 tl topladı bir yıl çay içtik. Bu sene de 150 tl topladı eylülde hala içiyoruz. Tek çay da değil, çikolata, kahve, oralet, bitki çayları, atom çayı hepsi dahil buna.
Bu fiyat aylık değil yıl boyu ödediğimiz. Kimse de tek şeker atıyorum, 2 gün gelmiyorum, şeker atmıyorum demiyor.
Teşekkürler.. hemen inceleyeceğim ?yanlışlık vardı tekrar atıyorum biraz vaktim vardı uğraşıyım dedim inşallah işinizi görür
veren kişiye * verdiğimizde isim kutucuğu yeşil oluyor değilse turuncu
sayıları gün sayısına göre renklendirdim masraf gir kısmına aylık harcamanızı yazıp kişiye kaç tl düşüyor bakabilirsiniz bir bakın eksik yer varsa ya da hatalı düzeltirim 100 kişilik bir liste yaptım onu da belirtiyim
Size birşey demiyorum ama hakkaten şekerin günün hesabını yapanlara çok ayar oluyorum. Siz aranızda anlaşmışsınız ama ben şeker kullanmıyorum, ne bileyim zaten günde en çok iki bardak çay içerim diyenler var.Hocam bizde tuvalet kağıdı havlu kağıt vs.. okul karşılamıyor çalışan ucretide dahil biz yani ogretmenler ödüyor. Okulun bir kuruş katkısı olmuyor sizin söylediğiniz paraya bunca zaman çay vs.. içmeniz imkansız . Bizdede sizin gibi 100 lira verip arkamıza yaslansak emin olun kimse aramaz kaç gün gelmiş kaç şeker atmış ? kuruşçu tipler değiliz hiç birimiz aramızda helallik olsa bile riayet ediyoruz bir tık hassas davranmaya.
Valla hocam ben ödediğimi biliyorum. Soruyoruz arada para lazım mı diye şimdilik yok diyor. Burada pahalı olur diye geçen yıl labaratuvarında demleyen kendi için 3 - 4 kişilik bir gurup vardı. Ne kadar topluyorsun hocam dediler. O da geçen sene 100 dü bu sene 150 ile başladık dedi. Aylık iyiymiş dediler. O da aylık değil tek seferlik dedi. Birbirine bakıp aaaa uğraşmayalım o zaman dediler. Dükkanı kapattılar bizimle içiyorlar. Arkadaş nasıl yapıyor bilmiyorum ama indirimleri falan takip eder sürekli....... sizin söylediğiniz paraya bunca zaman çay vs.. içmeniz imkansız ........
Kriptoya mı yatırıyor hocam, ne yapıyor. Verilen parayı katlamadan o saydıklarını alması mümkün değil gibi. Acil yatırım tavsiyesi almamız lazım o arkadaştan. ?Bizim okulda bu işi yapan arkadaşı ekonomi bakanı yapmak lazım. Geçen sene 100 tl topladı bir yıl çay içtik. Bu sene de 150 tl topladı eylülde hala içiyoruz. Tek çay da değil, çikolata, kahve, oralet, bitki çayları, atom çayı hepsi dahil buna.
Bu fiyat aylık değil yıl boyu ödediğimiz. Kimse de tek şeker atıyorum, 2 gün gelmiyorum, şeker atmıyorum demiyor.
Hocam kripto alıyor onu biliyorum ama bizim parayla da alıyor mu bilmiyorum.Kriptoya mı yatırıyor hocam, ne yapıyor. Verilen parayı katlamadan o saydıklarını alması mümkün değil gibi. Acil yatırım tavsiyesi almamız lazım o arkadaştan. ?