Y yavuzk77 Site Gezgini Mesajlar 61 4 Mart 2011 #1 ARKADAŞLAR EKTE GÖNDERDİĞİM DOSYADA AYLIK PANSİYON NÖBET LİSTESİNDE BİR ÖĞREMENİN KAÇ DEFA CUMARTESİ VE PAZAR NÖBETİ TUTTUĞUNU HESAPLAYAN BİR FORMÜL NASIL YAPILIR. ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER. Ekli dosyalar MART pan. nöb. ÖĞRETMENLER.rar MART pan. nöb. ÖĞRETMENLER.rar 6 KB · Görüntüleme: 50
ARKADAŞLAR EKTE GÖNDERDİĞİM DOSYADA AYLIK PANSİYON NÖBET LİSTESİNDE BİR ÖĞREMENİN KAÇ DEFA CUMARTESİ VE PAZAR NÖBETİ TUTTUĞUNU HESAPLAYAN BİR FORMÜL NASIL YAPILIR. ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER.
cavzer Aktif Üye Mesajlar 128 4 Mart 2011 #2 ben böyle yaptım bi bakın Ekli dosyalar MART pan. nöb. ÖĞRETMENLER.rar MART pan. nöb. ÖĞRETMENLER.rar 6.3 KB · Görüntüleme: 99
cavzer Aktif Üye Mesajlar 128 4 Mart 2011 #3 ben tüm günler için yaptım siz ölçüt aralığını cumartesi pazar seçerseniz sonuç çıkacaktır
Y yavuzk77 Site Gezgini Mesajlar 61 4 Mart 2011 #4 TEŞEKKÜRLER SAĞOLASIN HOCAM. yalnız ölçütü cumartesi pazar yapmadım. yani ahmetin kaç tane cumartesi ve pazar nöbeti var saydıramadım.
TEŞEKKÜRLER SAĞOLASIN HOCAM. yalnız ölçütü cumartesi pazar yapmadım. yani ahmetin kaç tane cumartesi ve pazar nöbeti var saydıramadım.