hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 30 Kasım 2014 #91 mutlu112' Alıntı: SYSPREP yapılmıs bir xp ve win7 imaj dosyasını paylaşabilirmisniz Genişletmek için tıkla ... şu an akıllı tahta imajını yandex diskime yüklüyorum, bu yüklemeler bitince xp ,win7, win8 için evrensel imajlı alınmış yedekleri paylaşacağım.
mutlu112' Alıntı: SYSPREP yapılmıs bir xp ve win7 imaj dosyasını paylaşabilirmisniz Genişletmek için tıkla ... şu an akıllı tahta imajını yandex diskime yüklüyorum, bu yüklemeler bitince xp ,win7, win8 için evrensel imajlı alınmış yedekleri paylaşacağım.
E eminem Aktif Üye Mesajlar 145 12 Mayıs 2015 #93 win 7 de denedim. bahsettiğiniz programı çalıştırdıktan sonra pc de 2 oturum oluştu o şekilde image aldım başka pcye image attım uyum sağladı fakat orada da yine 2 oturum oldu onu nasıl düzeltebilirim.
win 7 de denedim. bahsettiğiniz programı çalıştırdıktan sonra pc de 2 oturum oluştu o şekilde image aldım başka pcye image attım uyum sağladı fakat orada da yine 2 oturum oldu onu nasıl düzeltebilirim.