BBNET YÖNETİM ONAYLI, ÜCRETLİ TANITIM ÇALIŞMASIDIR.
Mesleğe başladığım ilk aylardan itibaren, çoğu bilgisayar öğretmeni gibi kendimi ben de gayriresmî olarak idari işlerin içinde buldum. BTR/Formatör/YÖS olmam nedeniyle zamanımı genelde idareci odalarında geçirdim. Yıllarca idarecilere destek verirken tüm işleyişi mecburen öğrenmek durumunda kaldım; malum, sırf "bilgisayarcı" olduğum için onların bilmediği konuları da kendi kendime çözmem bekleniyordu
Sonrasında “Neden müdür yardımcısı olmayayım?” diyerek resmen bu göreve başladım, 10 yıla yakın süredir idarecilik yapıyorum. Bu kararımda ders sayılarının yetersizliği ve norm fazlası olma kaygısı da etkili oldu.
Uzun yıllardır müdür yardımcısıyım ve mevzuata/işleyişe hâkimim. Bu idari tecrübem bilgisayarcı olmakla birleştirerek okul yöneticilerine yönelik bir web sitesi hazırladım. Ayrıca, öğretmen araçları sayfasıyla uzun yıllardır tanınan Sinan Akdemir @seenone67 arkadaşımız da hazırladığı öğretmen araçları ve diğer bir çok modülle sürece dâhil oldu ve ortaya ortak bir sistem çıkardık.
Göz atıp faydalı bulursanız idareci arkadaşlarınıza iletmenizden mutluluk duyarım.
https://www.evrakburada.com/
videolu anlatımlar bir kaç gün içinde yüklenecektir. Bir de şu an geliştirme aşamasındayız, önerilere açığız.
Mesleğe başladığım ilk aylardan itibaren, çoğu bilgisayar öğretmeni gibi kendimi ben de gayriresmî olarak idari işlerin içinde buldum. BTR/Formatör/YÖS olmam nedeniyle zamanımı genelde idareci odalarında geçirdim. Yıllarca idarecilere destek verirken tüm işleyişi mecburen öğrenmek durumunda kaldım; malum, sırf "bilgisayarcı" olduğum için onların bilmediği konuları da kendi kendime çözmem bekleniyordu
Sonrasında “Neden müdür yardımcısı olmayayım?” diyerek resmen bu göreve başladım, 10 yıla yakın süredir idarecilik yapıyorum. Bu kararımda ders sayılarının yetersizliği ve norm fazlası olma kaygısı da etkili oldu.Uzun yıllardır müdür yardımcısıyım ve mevzuata/işleyişe hâkimim. Bu idari tecrübem bilgisayarcı olmakla birleştirerek okul yöneticilerine yönelik bir web sitesi hazırladım. Ayrıca, öğretmen araçları sayfasıyla uzun yıllardır tanınan Sinan Akdemir @seenone67 arkadaşımız da hazırladığı öğretmen araçları ve diğer bir çok modülle sürece dâhil oldu ve ortaya ortak bir sistem çıkardık.
Göz atıp faydalı bulursanız idareci arkadaşlarınıza iletmenizden mutluluk duyarım.
https://www.evrakburada.com/
videolu anlatımlar bir kaç gün içinde yüklenecektir. Bir de şu an geliştirme aşamasındayız, önerilere açığız.
Son düzenleme: