amazon23' Alıntı:Bugünlerde çıkmazdayım.hoşlanmadığınız bir insanla şartları ii diye evlenirmisiniz?
Keşke bu kadar kolay olsa. Gidersin ve bi kendi beğenmiş kara kuru birine aşık olursun ve sonrası çile. Sonra bi gün gelir karşına biri çıkar dört dörtlük binbir bahane bulursun onla olmamak için.hamuş' Alıntı:30 yaşındayım hocam aşk evliliği yapacam diye sevdiğim insan olsun diye çok kişiyle görüşmedim bile pişmanım çünkü görüşeceğim kişilerede aşık olabilirdim mantıklı tercih yapın bence birde sizin sevdiğiniz değil size daha çok değer veren sizi seven insanları tercih edin şuanki aklımla geriye dönmek üniversitede yada üniversiteden mezun olduğum zamana dönmek isterdim. Aşk evliliği çok nadir karşılıklı severek evlenip mutlu olan çok nadir ciftler var bence
hamuş' Alıntı:30 yaşındayım hocam aşk evliliği yapacam diye sevdiğim insan olsun diye çok kişiyle görüşmedim bile pişmanım çünkü görüşeceğim kişilerede aşık olabilirdim mantıklı tercih yapın bence birde sizin sevdiğiniz değil size daha çok değer veren sizi seven insanları tercih edin şuanki aklımla geriye dönmek üniversitede yada üniversiteden mezun olduğum zamana dönmek isterdim. Aşk evliliği çok nadir karşılıklı severek evlenip mutlu olan çok nadir ciftler var bence
amazon23' Alıntı:saçma sapan insanlara aşık oluyorsun, sonra senin bütün iyiy duygularınıda yanlarında götürüyorlar.aşk bana yaramıyor.sonunda üzülen ben oluyorum.off çok zor bu işler..
Hani biz mecazi aşkların buruk özlemiydikamazon23' Alıntı:Arkadaşlar ilk görüşte hiç etkilenmediğiniz birisini tercih edermisiniz.
netman38' Alıntı:Buldukta aşkı, mantığı kaldı. Arkadaş yok ya bu kadar zorlanacağımı hiç zannetmezdim. Hele bu öğretmen camiasındaki bayanlar kadar havalısını da hiç görmedim.Arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım büyük bir aileyiz gelin biz bekarları evlendirelim el birliğiyle.
![]()
Bir insanı sevip sevmediğine tanıdıktan sonra karar verilir. Önünüze iki tane çiçek resmi koydular. Bir tanesi çok güzel renklere sahip jan janlı, diğeri ise sıradan bir çiçek. Siz tabiki hemen ilkinden etkilendiniz nede olsa diğerinden çok daha güzel duruyor. Fakat belki sıradan dediğiniz çiçeğin kokusu diğerinden kat ve kat daha güzeldir. Bence ilk bakışta etkilenip etkilenmemek değil; Tanıdıktan sonra sevip sevmemek daha önemlidir.amazon23' Alıntı:Arkadaşlar ilk görüşte hiç etkilenmediğiniz birisini tercih edermisiniz.