evliliğe giden yolda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Kodla Büyü
cyln' Alıntı:
sana tek kelime edeyim arkadasım
yeryüzündeki hangi tür bayanla evlenirsen veya sevgili olursan ol ama
asla
1-alıngan
2-doyumsuz yada hoşnutsuz diyelim (ortamdan zevk almanın yollarını aramayan)
3-bardağın boş tarafını görmeyi gelenek haline getirmiş
biriyle ne sevgili ol ne de evlen....

simdi nasılsa evlilikte de aynen oyle olacaktır tabi sihirli bi değnek dokunmazsa

ve suanda "canın cehenneme" deyip kapatabilirsin telefonu kesebilirsin ilişkini 3-5 gun aramayabilirsin
ama evlendikten sonra yapılan en büyük tartısmadan sonra bile kuzu kuzu eve gitmek, yasamını beraber idame etmek zorundasın...

hiiiiçççç bu kız değişir tarzındaki fikirlere aldanma sakın...
haa bi de hani bi daha olmaz diyo dedin yaa.... boş laflar bunlar.

"özür dilerim" demek su kalemi uzatırmısın demek kadar sıradan ve anlamsız.... hatamı anladım bir daha yapmayacam anlamı tasımaz bu tipler için....

ne seni tanırım ne de ciddi dusundugun bayan arkadası ama özel ve genel tecrubeler dediklerimin dogrulugunu kanıtlamıstır...

yine de seçip senin...
yorumun cok güzel herşey bir anda silinmiyo ama hocam zamana bırakalım bakalaım herşeyin hayırlısı

Hocam her an silecekmiş bir kişiden çok hayır gelmez.
Evcilik oynamakla evlilik ayrı şeylerdir.Bunun ciddiyetin farkında olmayan biriyle (kız veya erkek farketmez) ciddi yola cıkılmaz bence

Nasipse olur hocam su akar yolunu bulur küçük şeyler bunlar.1 yıl 4 mevsim bazen kar bazen güneş

Evlilikte hayır vardır, yaş biraz ilerleyince olgunlaşır, bu tür çocuksu şeyler yapmaz. İyi yönden bakalım; ilgi bekliyor olması seni sevdiğini gösterir. uzun süre aramadığında kızmıyorsa zaten sevmiyordur. Kafanı bulandırma, git nikahı yap bian önce..

arkadaşlar sanırım olmucak ya herşeyi büyüttü iyice yapamıcam gercekten ne desem sorun oluyo artık bişey diyemez oldum herşeyi sorun yapıyo artık olmayacagına karar verdim yapamıcam sanırım çünkü ortada hiç bişey yokken böyle büyütülüyorsa sorunlar ileride neler olur olmuyo maalsef yapamıcam:(

2 gündür 50 defa özür diledim ve hep alttan aldım ve artık uzatmayalım sorun yok ortada ama büyüdüde büyüdü artık yapamıcam gercekten art niyet bile arar oldum mahsus mu yapıyor bilmiyorum ne desem sorun oluyo en iyisi başta bitirmek cok üzgünüm yapamıcam

bir insana bu kadar alttan alırsın bu kadar iyi davranırsoın herşeyi yaparsın onun için ama yaranamassın maalesef az önce ayrıldık tamamen bitti hayırlısı olsun herşeyin bir insana bu evleneceğin kişide olsa fazla değer vermiceksin bunu anladım ben cok değer verdim sanırım hayat gercekten tecrübelerle dolu gercekten ailemede söylemiştim ama zararın neresinden dönersen kardır diyorum herşeyin hayırlısı olsun

ve bu ilişki bana cok şey öğretti gercekten bikarsılıklı birbirini sevmek hoşlanmak evlenmek için yeterli değilmiş bunu anladım

hocam şaşıracaksın ama 32 yasındayım oda benim yasımda hani genclik dönemi olsa cahillik genclik dersinde ikimizde olgun insanlarız ben herşeyi yaptım ama gercektn ufacık bi sorun yokken bu kadar büyütüldüğünde ben yapamam ortada hiç bişe yokken bu kadar büyütülüyosa ben yapamam ömrüm boyunca

ya iki günde yaşlandım ya nedir bu kusura bakmayın arkadaşlar içimi dökecek bir yer yok buraya döküyorum

hocam takma kafana ....hayırlısı inan öyle...diyeceksin dışardan demesi kolay...ama hayırlısı..fazla zorlamaya gerek yok .....

ben üzüldüğüm herşeyi yaptıgın bir insana yaranamıyosun demek bana güvenmiyomuş ben normalde bu kadar alttan almam bana bi kız bitti derse güle güle derim gider ama buna o kadarda alttan aldım herşeyi yaptım ama olmadı herşeyin hayırlısı olsun

hocam 32 yAşındaki arkadaşın seni bu kadar yoruyor ve bitiriyorsa uzatma sonra çok pişman olursun dikkat et. 2 gün üzülecem diye hayatını riske atma

ya hocam benım anlamadıgım evlılık ıkı kısı arasında olan bır olaydır baskalarına danısılarak evlenılmez o sekılde evlenırsen yarın onunda danıstıkları aranıza gırer evlılıgınız bıter bu devırde evlenmek bosanmaktan daha zor oldu evlenınce zaten hayatın pembe ruyadan ibaret olmadıgını goreceksınız sıze ıkı tavsıyem olabılır sadece

asla evlenmeden önce ileriye dönük yapamıcan sözler verme cçünkü en iyi ihtimal her kavganızda onunla vurulursunuz
ıkıncısını basbakanda dıyor çocuk olayını ertelemeyın (ÖZELE GIRDIM) cocuk kendı aranızda tartısmalarınıız engellıyor sıhırlı bıseyler var keratalarda

bıde telafon ıcat edılmeseydı evlılıkler daha saglam olurdu :)=

geçmiş olsun hocam,madem o kadar çok şey yaptın onu inandırmaya yapacak bir şey yok.. Çek gitsin,demek ki kendide bunu istiyormuş :shock:

bıde telafon ıcat edılmeseydı evlılıkler daha saglam olurdu :)=[/quote]
bide bütün kızlara söylüyorum su lanet olası telefon 2-3 saat erkek arkadasınız aramadı diye triplere girmeyin şüpheci olmayın bir erkek sizi seviyosa gercekten evlenelim diyosa ve evlenme tarihi veriyosa o zaten sizi sevdiği anlamına gelir ama işi yokuşa sürüp mesaj atmadın telefon etmedin yok sağa döndün yok sola döndün bırakın bu şeyleri ya

crazyman hocam, kız arkadaşınızla ne kadar süredir birliktesiniz ne kadardır tanıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle özünü anlamadığınız bir insanla kesinlikle evlenmeyin. yaş olarak geç kaldığınızı düşünüp evlenmekte acele edebilirsiniz, veya arkadaşlarımın çocukları oldu bende hala bişey yok şeklinde iç dünyanızda yaşadıklarınız istekleriniz vardır. ama özenerek verilmemiş bir kararla hayatınızı zindana çevirmektense bir kaç yıl daha bekleyip emin olduğunuz insanla evlenmeniz daha iyi. artık evlenmeden önce de aile danışmanlarına gidilebiliniyor. bunu bence bir araştırın düşünün. evlilik yabana atılacak bir konu değil. keşke demek öyle kötü bir şeyki.. şimdi ayrıldık desenizde içinizde hala sevginiz varsa tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. bence siz bu süreçte hayatınızda nasıl bir insanla, hangi huyda karakterde bir insanla aileniz için nasıl davranan bir insanla mutlu olabilirsiniz bunu detaylarıyla düşünün. hatta bir kağıda yazın. istediğin karakterler bunlar, istemediklerim şunlar şeklinde. sonra bunu barışırsanız kız arkadaşınızla paylaşın ve bu ayrılıktan sonra ilişkiniz daha sağlam yürüsün. yoksa yarın bir gün işin içine aileler girdiğinde ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak....

BBNET
Geri