evliliğe giden yolda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şimdi kız arkadaşımla ciddi düşünüyorum yakın zamanda tatlı yemeyi düşünüyoruz ama şöyle ya cok alınganlık yapıyo sanırım 2 saat aramadım kırılmış telefonu actıugun sende bişey var böyle konusmuyodun falan diyo yaa arkadaşlar kafam karısık bunlar ileride evlilikte büyürmü cok alıngan gecen yine alınganlık yaptı msnde görüşürken facede bişeye bakıyorum dedim tamam sen bak o zaman dedi alınganlık gösterdi sonra bi daha olmaz dedi bugun yine aynı şeyler oldu sizce bunlar evlenince buyur mu? napcam ya yardım edin

acıkcası 2 dkda siliyodu beni özür diledim biraz düzeldi hiçbi suc yokken 2 dk da siliyodu ee yarın bi gün beni bırkaır giderse hiç bişey yokken

bu işlerde bir numaralı taktik kaçan kovalanır.
sanırım size bunu oynuyor. bence siz kaçın o kovalasın seviyorsa kovalar sevmiyorsa boşver gitsin

ama evlilik düşünüyoruz herşeyi planladık ama sanki aniden bırakıp gidecek gibi hareketler yapıyo zaten bugun nerdeyse bitiyodu yaa şimdi diyorumm yarın evlendik öbürsü gün bırakırsa hani liseli sevgli değiliz ki evlilk düşünüyoruz

hocam ıster ınan ıster ınanma kız arkadasın burcu nedır ınankı bakarsan genel ozellıklerını anlarsın mesela aslan burcu hatun alınmaz hep benım dedıgım olsun der (yoneten olmak ıster)
kadınların hepsı kendını naza cekmek ıster bu yuzden sen hep alttan almıssın bırazda sen uste cık ama bellı sure devamı olsun bakalım durum degısecekmı

sana tek kelime edeyim arkadasım
yeryüzündeki hangi tür bayanla evlenirsen veya sevgili olursan ol ama
asla
1-alıngan
2-doyumsuz yada hoşnutsuz diyelim (ortamdan zevk almanın yollarını aramayan)
3-bardağın boş tarafını görmeyi gelenek haline getirmiş
biriyle ne sevgili ol ne de evlen....

simdi nasılsa evlilikte de aynen oyle olacaktır tabi sihirli bi değnek dokunmazsa

ve suanda "canın cehenneme" deyip kapatabilirsin telefonu kesebilirsin ilişkini 3-5 gun aramayabilirsin
ama evlendikten sonra yapılan en büyük tartısmadan sonra bile kuzu kuzu eve gitmek, yasamını beraber idame etmek zorundasın...

hiiiiçççç bu kız değişir tarzındaki fikirlere aldanma sakın...
haa bi de hani bi daha olmaz diyo dedin yaa.... boş laflar bunlar.

"özür dilerim" demek su kalemi uzatırmısın demek kadar sıradan ve anlamsız.... hatamı anladım bir daha yapmayacam anlamı tasımaz bu tipler için....

ne seni tanırım ne de ciddi dusundugun bayan arkadası ama özel ve genel tecrubeler dediklerimin dogrulugunu kanıtlamıstır...

yine de seçip senin...

crepis' Alıntı:
bu işlerde bir numaralı taktik kaçan kovalanır.
sanırım size bunu oynuyor. bence siz kaçın o kovalasın seviyorsa kovalar sevmiyorsa boşver gitsin
bu taktik sanirim sadece guvercinler uzerinde uygulaniyor :)

hocam, bir arkadaşımla 5 yıllık kız arkadaşıyla evliliğine 1 ay kala ayrıldılar. Biz şok olduk. Herşey hazır eşyalar, altınlar, düğün salonu, davetiyeler vs.. meğerse sebebi kız çok kıskançmış. Hatta bizle yani erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmesine bile bazem karşı çıkıyormuş. Dedi ki; kaç defa kavga ettim hep bu sefer son bi daha kıskançlık yapmayacam. Hatta bir daha ayrılacakmış kızın annesi engel olmuş. Sonra dayanamayınca düğüne bir ay kala ayrıldı. (tabi sonra 2 sene sonra kısmetleriymiş tekrar geçen aralıkta evlendiler birbirleriyle) Ama hocam bunu ciddi ciddi düşünün ve konusun ileride sizin hayatınızı cehenneme cevirebilir.

Öyle alıştırmışsınız hocam. İsterseniz şaşırtın ve üzerine çok düşmeyin. Hassasiyetinizi çok azltın. Ama yok etmeyin.
Alınganlık gösterdiği zaman umursamayın. Ama boşlmayında.
Umarım mutlu olursunuz.

arkadaşlar gercekten cok zor bir durum yanmeuii yakın zamanda istmeye gitmeyi düşünüyoruz ama böyle yapınca zor durumda kaldım

Hocam gerçekten hayretler içerisindeyim, hayatını birleştirip ömrünü paylaşacağın birine karşı kafanda kocaman acabalar var ve sen hâla akıl istiyorsun. Hocam evlilikte eşin öncelikle içine sinecek. Senin içine sinmemiş ki evlenesin. Allah hayırlı olanı murat etsin hakkında.

Bu acabaların hepsi evlendikten sonra keşke olacak :-1: Ömrü hayatın boyunca da o keşkeler beynini yiyecek...

kardeşim sanırım sen de evliliğe hazır değilsin.
böyle ömür bitmez.
oturun ikiniz ciddi ciddi düşünüp evlilikten beklentilerinizi yazın, ciddi karar verin, flörtle böyle işler olmaz..

hadi selametle....

1. evlilikte saygı sevgiden önce gelir/gelmelidir
2. kadın şefkat ve ilgi ister. bunları görmezse hiç ilgisi yokken olayı direk "artık beni sevmiyor" mecrasına çeker. erkek buna dikkat etmelidir
3. kadın erkeğin kendiyle ilgilenmesini ona yardımcı olmasını istiyorsa erkeğin kendi kendine akıl etmesini beklememeli ona açıkça ihtiyaç duyduğunu ifade etmeli çünkü erkek de bunu duymak ister.
4. evleneceğiniz kişide olmasını istediğiniz özelliklerle ilgili bir liste yapın ve bu listeyi evlenmeyi düşündüğünüz kişi için uygulayın %70-%80 oranında uyum çıkarsa kaçırmayın. zaten %100 bir uyum asla olmaz.

okuduklarımdan çıkardıklarımın bir kısmı bunlar.

Arkadaşım sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen öncelikle bunun kıymetini bil, ufak tefek kıldan tüyden meselelerle sarsılmayın, yoksa iş ciddiye binince uğraşacağın tek şey sevdiğin bayan olmayacak o zaman çökersin...

Son yıllarda ayrılma, boşanma moda oldu sanki, kimse kimseyi çekmiyor evlenmeden çok boşanma ayrılma duyar olduk, zaten hayat dediğiniz yalan dolan şeyler bu yüzden gereksiz, yıpratıcı fedakarlıklar yapmak zorunda kalmıyor ve karakterinizden taviz vermiyorsanız, karşınızdakinin de değişeceğini beklemiyorsanız, durum böyleyse barışın kardeşim barışın, özür dileyin falan filan demiyorum ama onun özrünü kabul edin :) modaya uymayın ama barışamıyorsanız da sürüncemede de bırakmayın ...

yol yakınken vaz geç derim... sonra çok zor oluyor!!!

crazyman' Alıntı:
arkadaşlar şimdi kız arkadaşımla ciddi düşünüyorum yakın zamanda tatlı yemeyi düşünüyoruz ama şöyle ya cok alınganlık yapıyo sanırım 2 saat aramadım kırılmış telefonu actıugun sende bişey var böyle konusmuyodun falan diyo yaa arkadaşlar kafam karısık bunlar ileride evlilikte büyürmü cok alıngan gecen yine alınganlık yaptı msnde görüşürken facede bişeye bakıyorum dedim tamam sen bak o zaman dedi alınganlık gösterdi sonra bi daha olmaz dedi bugun yine aynı şeyler oldu sizce bunlar evlenince buyur mu? napcam ya yardım edin

hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa... Açık açık onda rahatsız olduğunuz konuları kendisine belirtin, o da size belirtsin... Evlenmeden bu konularda sıkıntılarınızı aşmaya çalışın, konuşmazsanız iş büyür, yani her yapılan üste eklenir... Sizin sıkıntılarınızı anlamazsa o zaman kendinize bir yön verirsiniz... Hem sizin hem de onun için en iyisi bu olur... Belki sizden ayrı kaldığı için üzülüyordur.. Evleneceklere-evlilere en büyük tavsiyemdir konuşmadan olmaz...

versace' Alıntı:
hocam ıster ınan ıster ınanma kız arkadasın burcu nedır ınankı bakarsan genel ozellıklerını anlarsın mesela aslan burcu hatun alınmaz hep benım dedıgım olsun der (yoneten olmak ıster)
kadınların hepsı kendını naza cekmek ıster bu yuzden sen hep alttan almıssın bırazda sen uste cık ama bellı sure devamı olsun bakalım durum degısecekmı
hocam valla nerden bildinizde aslan burcu kız arkadaşım bende balık ben inanmam burclarada böyle deyince şaşırdım

tcoalngsau' Alıntı:
klebsiella' Alıntı:
BEnce sen git kizin gonlunu al:)

aman savunmasanız olmaz zaten :) bir kerede hemcinsinizi haksız bulun be
Savunmak degildi aslinda herkes ayril,olmaz,bu is boyle yurumez gibi tepkiler.gorunce şasirdim yikici olmak yerine yapici olmak gerekiyor bence. Sevgi,aşk bunlar artik zor bulunuyor bu adam ayrilinca çok daha iyisini bulabilcegini nasil garanti verebiliyorsun ki? Gececeksin karsina adam gibi ciddi bir sekilde konusacaksin ben bu tavirlarindan hoslanmiyorum boyle bir durumda su sekilde davranabilirsin gibisinden.. Onun hissettigi terslikleri de guzelce aciklayacaksin formulu bu kadar basit işte...Bir insani sevmek, hayatina dahil etmek kolay midir ki..

Adamım bu bir blöfse ve sende yedinse, işin çok zor.

Bir şeyi kaybetmeyi göze almadan, asla sahiplenme.

Telefon, msn işlerinde taviz verme başın ağrır. Maymuna dönersin. Telefon elinden düşmesin isterler, ortamlarda flan çok komik oluyo. Kaldır at telefonu gitsin. İş o haddeye geldiyse, aileler falan da biliyosa kolay kolay bırakamaz blöf onlar.

BBNET
Geri