Evli Bir Erkek Evde Tekbaşına

Kodla Büyü
zaman önemli hocam ne kadar süre tek kalacaksın ? eğer 1-2 gün ise arkadaşlarla toplanıp sabaha kadar king + pes :D

:idea: Hocam tarifi açıklıyorum kağıt kalem al yaz:
Sabaha kadar pes+batak, sabah uyku-öğleye kadar, öğle güzel bi kahvaltı, sonra ntvspor izlerken uyuya kalmak, sonra akşam pes+batağa devam
Ben yaptım güzel oldu hocam :P

Al şimdide grip oldum salya sümük öksürük boğaz ve baş ağrısı yatıyorum.. Bu ne ya ..
Ahhh ahhh alacan 2. yi yaaa.
Kardeşim bu kadarmı muhtacız bayanlara :=)))

geçen yaz oğlumla beraber annemlere gittim memlekete eşim evde bir hafta yalnız kaldı idareci oldugu için okula gitmesi gerekiyordu. Ne zamn arasam bir arkadasının evindeydi. dogrusu baktım gununu gun ediyor ordan oraya geziyor eve ugramıyor :lol: hemen geri geldim:) şaka bir yana hocam arkadaslarınızla gezin dolaşın bekarlığın tadını çıkarın :)

evli mi doğdunuz sayın hocam? ya da evlenmeden önceki hayatınızın anılarını beyninizden sildirdiniz mi?

benimki yalnız kalsam okeye, kahveye gitsem aylak aylak dolaşsam diye can atar siz sıkılıyorsunuz. :!:

hayat86' Alıntı:
geçen yaz oğlumla beraber annemlere gittim memlekete eşim evde bir hafta yalnız kaldı idareci oldugu için okula gitmesi gerekiyordu. Ne zamn arasam bir arkadasının evindeydi. dogrusu baktım gununu gun ediyor ordan oraya geziyor eve ugramıyor :lol: hemen geri geldim:) şaka bir yana hocam arkadaslarınızla gezin dolaşın bekarlığın tadını çıkarın :)
..
eşinizin tek amacı EV TEMİZ KALSIN :) ya hiç evden çıkmasaydı ve eve döndüğünüzde dağ gibi bulaşık, birikmiş çöpler ve temizlenmeyi bekleyen bir ev bulsanız daha mı iyi olurdu :D

perdeleri kapat ağır yemekler hazırla hocam en az 2-3 saatini alır 1 saatte de yersin sonra üstüne bir nescafe sonra akıcı bir roman al oku internetten uzak dur. haber dinlemek için radyonu yatağın başucuna koy her 4-5 saatte bir çıkıp biraz hava al dolaş yoksa başağrısı yapıyor.

goodielife' Alıntı:
Doğru yoldan ayrılma da ne yaparsan yap hocam... :)
katılıyorum bu arkadaşa süper bir yaklaşım arkadaş iyi özetlemiş,tek başına kalan bir insanın ne yapabileceğini

BBNET
Geri