Evli Bir Erkek Evde Tekbaşına

Kodla Büyü

serkanozen1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evli bir erkek evde tek başına kalırsa can sıkıntısını gidermek için neler yapabilir??
Başına gelen mutlaka vardır.

Allah doğru yoldan ayırmasın cümlemizi....
Yanlış anlaşılmışım demekki..
Çok sıkılıoyorum yaaa....
Ondan..

Benim evli arkadaşlarım genelde film falan izlemeye vakit bulamamaktan dert yanar.Siz de bu fırsatı değerlendirip izlemek izlediğiniz filmleri izleyebilirsiniz :)

güzel bir yabancı diziye başlayıp bir kaç günde bitirebilirsiniz :D
dışarı çıkıp çiğ köfte yada tatlı alıp bekar arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz :D
ben böyle yapıyorum :D

kendini geliştirmek istediğin bi alan vardır onla uğraşabilirsin.

temizlik yapabilir, yemek yapabilir, eşine süpriz hazırlayabilir... bunların hepsi uzun vadede altından daha çok kazandıran yatırımlardır hocam :mrgreen:

:D hocam ilk defa tek başına kalıyosun heralde :D ben 15 aydır aynı durumdayım bugün ne yaptığımı söyleyeyim belki fikir olur:) saat 11 de kalktım gittim temizlik malzemesi aldım şimdiye kadar 2 oda bi salon temizledim yarında 1 oda ve mutfak temizlicem :D hoşuna gitmeyebilir ama durum bu:)

folikAsit' Alıntı:
temizlik yapabilir, yemek yapabilir, eşine süpriz hazırlayabilir... bunların hepsi uzun vadede altından daha çok kazandıran yatırımlardır hocam :mrgreen:
hocam alıştırınca oda kötü oluyo hiç bulaşma bence :D

goodielife' Alıntı:
Doğru yoldan ayrılma da ne yaparsan yap hocam... :)

kesinlikle katılıyorum. bende zaman zaman yalnız kalıyorum. film izliyorum daha çok. bazen arkadaşlara gidiyorum. ama genelde evde kalıyorum her ne kadar sıkıcıda olsa evde yalnız kalmak evdeyim çoğu zaman film izle kitap oku çay demle iç hocam :)

1 aydir yalnizim.
Bekar arkadaslari dolaniyorum onlari yemege cagiriyorum
Film izliyorum.
İlce oldugu icin de gezecek yer yok evde kos kos oturyorum

buhran' Alıntı:
:D hocam ilk defa tek başına kalıyosun heralde :D ben 15 aydır aynı durumdayım bugün ne yaptığımı söyleyeyim belki fikir olur:) saat 11 de kalktım gittim temizlik malzemesi aldım şimdiye kadar 2 oda bi salon temizledim yarında 1 oda ve mutfak temizlicem :D hoşuna gitmeyebilir ama durum bu:)
:alkis:

bakıyorum damdan düşen biri daha var:) benim de durum aynı. üstüne bir de üşengecim ben. öğle yemeklerini öğretmen evinden hallediyorum, akşam kahvaltı. erindiğimden kahvaltı sofrası iki saat ortada kalıyor bazen. önceden bekar arkadaşlar toplanır sıra ile yemek falan yapardık, yalnız olunca insan kendine hizmet etmeyi sevmiyor sıkılıyor.
yalancı yarim dizisini önceden de defalarca izlemiştim netten, yine izledim..
Allah kavuştursun hepimizi..

bekar arkadaşları topla canın sıkılmaz ama yenge gelince aynısını diyemem

Oyun-uyku-oyun-oyun-uyku-uyku-uyku-oyun-uyku-uyku...

Ekli dosyalar

• b-218301-garfield.gif
    b-218301-garfield.gif
    56.8 KB · Görüntüleme: 874
süper bir duygu bence. bizim evli arkadaslar bekarlarda toplanır saatlerce gece yarılarına kadar pes oynar

BBNET
Geri