Re: Ynt: Evlenen tecrübeli arkadaslar fotoğraf albumu
mevzuat' Alıntı:
Tam düğün kır bahçeli bir salon açsak içinde yemeği çerezi fotoğrafı albümü videosu damatlığı gelinliği gelin arabası limuzini sünnet arabası at arabası [emoji3] davetiyesi vb. Akla gelen herşey olacak. Bize müracaat ettiklerinde 40 bine herşey dahil halledeceğiz işi. Tam organize yani. Yazın 100 düğün yapsak 4 milyon yapar. Birini masraflara çık. Geriye temizinden 3 kalır. Ama işi kurmak için 2-3 milyon lira para gerek. 3 ayda kendini amorti edecek. Kışın 6 ay ertelemeli para bulup 5-10 ortak işe başlasak. Eylül'de istifa dilekçelerini yazıp tamamen düğüncü olsak. Fotoğraf video davetiye ses sistemleri araba süsleme şöförlük hepsini yaparız. Tek şey eksik riske girecek cesaret yok. Tam memuruz.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O iş o kadar kolaymı?
Belediye izin, ruhsat verirken 50 türlü şey çıkar karşına. 3 ayda 3 milyon en az kazanırsın ama tabiki açabilirsen.
BEN YILLARCA DÜŞÜNÜRÜM. BU DÜĞÜN SALONU İŞİ TEMİZ VE BOL PARA GETİRİYOR. BOŞ ARSA VE UYGUN BİNA DA ÇOK. NEDEN RUHSAT VERMEZLER.
RUHSAT VERSELER HERKES AÇAR. ADIM GİBİ EMİNİM.
Yan sokağımda balo salonu var.
Mayıs ayına haftasonu için kasımdan 10 bin peşin veriyorsun.Günde 2 düğün garanti.Bu da ortalama bir salon.Otel yemekli çerez li değil. 2 çıstak bir zurna 4 saat süreli anlaşma.
Günde 20bin neti var. Temiz.
Yıllık vergisi masrafı hariç 6 milyon eder.
UFFF YENİ GÖRDÜM.SEN DÜĞÜN BAŞINA 40BİN DİYORSUN.Oldu olacak, 2-3 banka temsilcisi koyver oraya düğün kredisi pazarlasınlar müşteriye anahtar teslimi.
Düğün kasko sigortası da yaptırsınlar.Damat kaçar gelin kaza geçirir. Verdikleri para yanmasın sonra.
DESENE BEKARLIK SULTANLIK.