evlı erkekler neden cıcek almaz

Kodla Büyü

savaz

Aktif Üye
Adam işten çıkmış yorgun argın eve gitmektedir. Yolda çiçekçiyi görür aklına eşi gelir çiçekçiye yönelir ve hızlı hızlı adımlar atarak yürür birden aklına çiçeklerle gittiğinde soracağı sorular gelir adımları yavaşlar Bilirki kadın dergilerinde durduk yerde alınan çiçek aldatmak mış. olsun der çocuklarınım annesi canımın yarısı der ve yürümeye devam eder sonra bırden aklına yarın bütün tanıdıklarının bu olaydan haberi olacağı aklına gelır eşim gururla benım kocam bana çiçek almış sözcuklerı yankılanır kafasında ve onların kocaları dıyecegı alaycı lafları gelır aklına çiçekçiye varmıstır ama durmaz ve yurumeye devam eder

İstisnai bi durum bu anlatilan. Ya da onceki jenerasyonlar zamaninda yasananlardan esinlenilmis.
Oysa gunumuz gencligi ozellikle 30 yas ve alti her 10 evliden 8 inin onemli onemsiz gunlerde cicek aldigini rahatlikla soyleyebilirim.

Haksizlik yapmayin bize kardesim :)

Sünbül Efendi, talebelerine bir bahar günü, kendisine çiçek toplamalarini emreder. Her talebe güzel nadide çiçeklerle hocalari Sünbül Efendi 'ye gelirler. Merkez Efendi ise, kurumus bir tek çiçekle hocasina gelir.

Her taleb e hocasina güzel çiçekleri gururla verir. Merkez Efendi ise boynu bükük çiçegini, hocasina boynu bükük olarak verir.

Hocasi: "Ey Musa, sen neden güzel çiçek getirmedin?" der.

Merkez Efendi: "Ey hocam, baktim ki bütün çiçekler canli, Allah'i zikrediyorlardi. ·Onun için o çiçekleri size getiremedim" der. Hocasi: "Ben de senden bunu beklerdim." der ve Merkez Efendi'yi taltif eder.

BBNET
Geri