evkur güvenilir bir mağaza mıdır.

Kodla Büyü
Evkurun sorunu bence fahiş ücretleri.Yoksa güvenirliği değil.Eminim size verilen ürünü piyasada çok daha ucuza bulursunuz.Oraya sakın para yedirmeyin.

Evkur'un tek avantajı uzun vadeler.. Ama fiyatlar fahiştir. Yada tutulmayan ürünlerdir.. Arkadaşın dediği gibi.. Çok daha ucuza başka yerlerden bulabilirsiniz..

evkurdan ne aldıysak fahiş fiyata aldık zamanında
1800 e aldığımız çatal bıçak kaşık bilmm ne setinin aynısını başka bir mağazada 699 a görünce sağlam kazık yediğmizi anlamıştık ama
iş işten geçmişti.

Yıllar önce; kefili, kredi kartı, peşin parası olmayan insanlara senet karşılığı peşinde piyasada çok ucuza alınabilecek ürünleri yüksek fiyattan vadeli satan mağaza idi.

Dayanıklı tüketim ürünlerini diğer mağazalardan daha uygun veriyorlarsa alabilirsiniz. Alacağınız elektrikli eşya ise o mağazanın ; fatura, garanti ve servis durumlarını iyice sorgulamanız lazım. Spot diye tabi edilen ürünleri satıyorlarsa sıkıntı çıkabilir.

Ben philipsin elektrik süpürgesini almayı düşünyorum fiyatı 750 aslında teknosa ile aynı fiyat sayılır ama kredi kartını kitlemek istemediğim için tercih etmek istiyorum.

evkur küçük bir örnek Nikon D90 fotoğraf makinası 3500 TL
dışarıda 2500 e bile bulunabiliyor hatta daha da uyguna bulunabilir.
uzun vade yapıyo diye bu kadar da para verilmez.

110607' Alıntı:
Ben philipsin elektrik süpürgesini almayı düşünyorum fiyatı 750 aslında teknosa ile aynı fiyat sayılır ama kredi kartını kitlemek istemediğim için tercih etmek istiyorum.
hocam kesinlikle daha ucuzu vardır. siz iyi araştırın bence.(elektrikli ve elektronik ürünlerde en düşük fiyatları bile ancak piyasa değeri)

BBNET
Geri