evime hırsız girdi:((

Kodla Büyü
Geçen cuma günü de benim evime ve yan komşumun evine aynı hırsız girdi. Benden sadece bir kol saati gitti. Komşumdan bilezik ve altın kaplama saat gitti.

Hırsızlık yapıldıktan sonra yakalansa ne olacak hocam çaldıklarını zaten satıp yemiştir. Yedikleride yanına kar kalır asıl mesele hırsızlığı daha yapılmadan engelleyecek cezalar getirmek. Hemde öyle on onbeş yıl hapis falan da değil. Hapis cezalarının caydırıcı bir yanı yok. Bence en iyi yol İslam Hukukunda olan cezaları vermektir. Benim İslam hukuku konusunda pek fazla bilgim yok ama arsız hırsıza verilen cezanın sağ elini kesmek olduğunu okumuştum tabi gerekli şartları varmış... Bence de en iyisi böyle evine hırsız giren yada bir şeyini çaldıran arkadaşlar bunu daha iyi anlarlar. Bence cezalar caydırıcı olmalı ki olay olmadan yapacak kişi düşünmeli olduktan sonra zaten yatar çıkarım mantığı var...

_su_' Alıntı:
Geçmiş olsun hocam benim de başıma gelmişti ve yine benim de laptop um ve daha neler çalınmıştı. Evin o ilk halini görmenin verdiği şoku çok iyi bilirim. Polisler gelip parmak izi aldılarsa buluyorlar. Benim eve giren hırsız bulundu mahkemesi görüldü ceza aldı ama giden gider umudu kesin. Geçmiş olsun tekrar
hocam ceza alsın benim içim de rahat etsin, tek tesellim o. parmak izine gelince maalesef polis pek bişey bulamadı, bir iki parmak izi aldı o da bana ait gibi geldi.

yine bbnet bi aile sıcaklığı ile beni karşıladı beni. hepinize teşekkür ediyorum. insan paylaşınca daha çok rahatlıyor. polislerden benim de pek umudum yok, zoraki gelmişler gibiydi zaten çağırdığımda. hal böyle olunca hırsızlara da gün doğuyor

geçmiş olsun hocam.insan 1 ay falan evde tedirgin oluyor sonra unutup gidiyor.laptopa gelince 2007de benim evede girip almışlardı hala ne ses var ne soluk.mac adresi falan da hikaye.polis memurlarına gelince de onlar o kdar alışmışlar ki dalga bile geçmişlerdi leplebini çalmışlar yemişlerdir bilmem ne diye hala aklıma geldikçe sinir oluyorum bak :verymad:

1,5yıl öncede benim evime girmişlerdi notebookla(alalı 3 ay olmuştu daha taksidi bitmemişti) yeni aldığım fotoğraf makinemi çaldılar,o kadar proflar ki evin hiç bir yerinde parmak izi yoktu abim olay yeri inceleme emniyet müdürü özel olarak ilgilendiler saolsunlar ama yine de çıkmadı he bulsalar dı nolurdu hiç birşey ! tam 1 ay her eve gelişimde aca kapıyı açık mı bulacam diye geliyodum kötü bi psikoloji ama herkesin başına gelebiliyo en korunaklı evlere dahi.O yüzdn glen mala gelsin deyip kendinize bişe olmadığına şükredin yine kazanırsınız...Geçmiş olsun...

polislerin de yapacağı pek birşey yok. sabah yakalasalar akşamına kalmadan salınıyor şerefsizler. bir çoğu da delil yetersizliğinden kurtuluyor.

BBNET
Geri