evime hırsız girdi:((

Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evime hırsız girdi. o manzarayı görünce dondum kaldım, sanki ş..sizin ruhu 5 gündür benle beraber. Allah'tan eşim ve çocuğum yanımda değildi, atandığı için. eşimin setini, bilgisayarımı, bi kaç parça daha çalmış. bilgisayarımın mac adresini önceden yazmıştım, yeni buldum ve yarın polise vereceğim. bulunma ihtimali ne olur? ben mac adresi ile bişeyler yapabilir miyim? teşekkürler..

Geçmiş olsun. polise tutanak vs. tutturun gerekli belgelerle savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Türk telekoma mac adresini yazıyı gönderrirler.cevap beklerler ama çok bir sonuç çıkmaz diyebilirim. geçen sene bizim anaokulundan laptop çalındı guvenlık kamerasıda cektı ama daha bir sonuç yok. uyanık birisi ise zaten ağ kartını atar yada vınn kullanır. siz başvurunuzu yapın tekrar geçmiş olsun

sağolasınız, işin şokunu atlattım, evi toparladım hafta sonu. bilgisayarım 7 yıllıktı zaten, maddi değeri yok. onun sayesinde yakalanır diye umutlanıyorum.

Geçmiş olsun hocam benim de başıma gelmişti ve yine benim de laptop um ve daha neler çalınmıştı. Evin o ilk halini görmenin verdiği şoku çok iyi bilirim. Polisler gelip parmak izi aldılarsa buluyorlar. Benim eve giren hırsız bulundu mahkemesi görüldü ceza aldı ama giden gider umudu kesin. Geçmiş olsun tekrar

bizim de okulda labtop gündüz gözüyle tereyağından kıl çeker gibi birileri tarafından çalındı ihbar ettik tutanaklar tutuldu ama boşş kamera çalışmıyordu :) bieşy çıkmadı..geçmiş olsun.

iki ay önce bizim eve de girmişlerdi.. hem de taşındıktan 2 hafta sonra.. tam yerleştik dedik akşam dışarı çıktık.. eve bi geldik.. hırsızlar hoşgeldin demiş resmen.. 3. kat balkon kapısı kırık.. su borusundan tırmanıyorlarmış.. mac adresini ben de vermiştim.. ama o kadar sıradan bişey ki onlar için uğraşmıyorlar.. gitti giden yani... geçmiş olsun size de hocam.. bir süre paranoyak olabilirsiniz sonra geçer:)

Geçmiş olsun. İnşallah yakalanır da adalet yerini bulur. Tabi sizin yaşadığınız travmanın bedeli yok. İşin o kısmını da Allah'a havale etmek en güzeli.

Hocm daha kötü bir şey bu şekilde başınızdan atlatıldı diye düşünürseniz rahat edersiniz. sizde ve ailenizde bir şey yok ya gerisi mühim değil. O alçak zaten ahirette cezasını kat be kat çekecektir hıyarto.

turapt' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:
sağolasın hocam, gidenlerin gelmesi değil umudum, yakalanıp bi kaç yıl içerde kalır mı ki, başkalarının da canı yanmasın.
Hocam gidenlerde geri gelir inşallah. Herkes çalışıp alın teriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Geçmiş olsun bu arada.

Öncelikle geçmiş olsun.
Mac adresi iç ağda kalır hocam. Modemden öteye çıkmaz. Biz 2 kez soyulduk, bir kez de evdeyken üstüne geldik. Kesinlikle bulunmuyor. Bulunsa da sizden gidenler geri gelmiyor. En güzeli sigorta. Çok yüksek olmayan rakamlara hırsızlık, yangın, su baskını sigortası yaptırabilirsiniz..

Polis bu konuyla hiç ama hiç ilgilenmez. Ben daha hiçbir hırsızlık olayını çözdüklerini görmedim, duymadım. Zaten hırsızlar da bu yüzden bu kadar cüretkar. Küçük bir olay demeden her türlü hırsızlığın arkasına düşülse, sanki Münevver cinayetiymiş gibi, bu hırsızlıklar düşer. Evet, Münevver cinayeti bile aslında bu hırsızlık sorunundan daha küçük. Münferit, birbirinden ayrı olaylar küçük küçük, ama bütün heryerde, herkesin korkusu evine hırsız girmesi ve polis üzerine gitmediği için sürekli devam ediyor.

Polislerin vurdumduymazlığı, ukalalığı, savcılıkların ciddiyetsizliği, suçlunun karşısında tırsık, vatandaşın karşısında tepeden bakan halleri... Bunlar devam ettikçe memlekete huzur ve adalet gelmez.

Geçmiş Olsun. Geçen hafta benim evime ve karşı komşuma aynı anda hırsız girdi. Adamlar hem üst hem alt kilidi levye ile parçalamışlar. 5000 tl mi çaldılar.
Polis bulunması imkansıza yakın dedi.
Sizlerden ricam evinizde altın ve para bulundurmayın. Eviniz banka değil unutmayın...

gecen bizim buralarda da boyle bisi oldu polis arkadaslara hirsizlarla anlasmak istermisiniz diye sordu o durumda üc bes bisi verip geri alabiliyorsunuz esyalari diye bir soylenti var polisler size de derse anlasmak istermisiniz diye bence kabul edin. bu arada isini dogru dürüst yapan polislere lafim yok ama bu bolgede bir cok hirsizlik olayi bu sekilde cozuluyor. bunu herkes biliyor ama bir sekilde inkar ediyor.

BBNET
Geri