evden mebweb panele girmek

Kodla Büyü

e_melek

Site Gezgini
evden webpanele nasıl girebilirim.okuldayken kullanıcı oluştursaymışım girebilridim galiba.ama şu an evdeyim ne yapabilirim?

hocam okul e-posta şifrenizi biliyorsanız oradan doğrulayıp girebilirsiniz... Eğer kullanıcı oluşturmadıysanız başkaca çareniz yok gibi..

Hocam e-posta ve şifreyi yazıp girişe tıklayın muhtemelen ip uyarısı verir ve size mail gönderir adresinize girip linke tıklarsanız giriş yapabilirsiniz

Hocam normal giriş yapın, size İP adresinizin değiştiğini ve onaylamanızı söyleyecek üste, oraya tıklayın. e-postanıza "geri göndermeyiniz" gibi bir başlıklşa mesaj gelecek ona tıklayıp İP adresinizin değişimini onayladıktan sonra açabilirsiniz...

Bu işlemi okulda yeniden yapmanız gerekecek yalnız...

Kolay gelsin...

dostum ilgilendiğin için teşekkür ederim ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. okul e posta şifresini de biliyorum fakat e posta gönder dememe rağmen tarayıcı hata veriyor gönderemedi diyor. Bütün tarayıcılarda denedim yine de giremedim. okuldan girince hiç bir sıkıntı yok :(

e_melek' Alıntı:
evden webpanele nasıl girebilirim.okuldayken kullanıcı oluştursaymışım girebilridim galiba.ama şu an evdeyim ne yapabilirim?

Kullanıcı dediğiniz ne ya da nasıl oluşturuluyor? bizimkiler okul mail adresinin şifresini de unutmuşlar, otomatik açmasa ona da giremeyeceğiz yani...

BBNET
Geri