Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum, diğer arabaya gücüm yetmiyor, bunu alıp küçük de olsa işimi görür diye düşündüm
Hocam şahsi düşüncem o paraya o aracı alacaksınız ve değiştireceğinizde kim alacak?
Ben olsam onun fiyatına broadway, eski kasa corolla gibi araç bakardım. İleride de satarken en azından araba olarak değer kaybetme riski daha az olacaktır.
2022'de elimde 125.000 vardı. Eylülde 98 Vectra B aldım. Sonra öğrendim aslında sorunlu araçmış ama ben sorun yaşamadım şükür. Motoru yağ yakıyordu. 2023 aralıkta satmaya niyetlendim
Motoru yaptırdım. 2024 şubatta 267'ye sattım.
Bu Ev1 gibi bir araç olsa o kadar kazanır mıydı? O kadar kolay sayılır mıydı?
Sattıktan sonra eski araçlarda devamı olmayan araç almak riskmiş onu öğrendim. Şu an broadway, toros, corolla, corsa, astra, şahin gibi araçlar daha iyi konumda. Vectra almayın sakın ama. Geçmişini bilmeyince büyük risk. Ben 26 yaşındaki aracın 3. Sahibiydim.benden önceki sahibi 2 yaşında almış 23 sene binmiş. Şimdiki sahibi hala biniyor. Görüyorum arada evin orada.
Bunu da değerlendirebilirsiniz.
Hele anladığım kadarıyla tüm paranızı vereceksiniz. Yaz kış işinizi görecek araç bakmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.