EV1 Elektrikli Araba

Kodla Büyü
hocam yaşadığınız yer neresi bilemiyorum ama bence değmez. ne konfor ne sağlamlık ne de başka birşey var. tehlikeli araçlar. engebeli bölgelerde de zorlanıyorlar. maks hızları trafikte baş ağrıtıyor. kimse otomobil yerine koymuyor sürekli sıkıştırıyorlar.

hocam yaşadığınız yer neresi bilemiyorum ama bence değmez. ne konfor ne sağlamlık ne de başka birşey var. tehlikeli araçlar. engebeli bölgelerde de zorlanıyorlar. maks hızları trafikte baş ağrıtıyor. kimse otomobil yerine koymuyor sürekli sıkıştırıyorlar.
Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum, diğer arabaya gücüm yetmiyor, bunu alıp küçük de olsa işimi görür diye düşündüm

Tercih meselesi

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1750692046660.webp
    FB_IMG_1750692046660.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 3
Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum, diğer arabaya gücüm yetmiyor, bunu alıp küçük de olsa işimi görür diye düşündüm
Yaşadığınız yer itibari ile düşündüğünüzde de özellikle akan trafikte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Max hız, manevra kabiliyeti vb. durumları düşündüğünüzde, ayrıca pek çok kişinin satın alma, garanti, yedek parça ve teknik destek konularında ciddi sorunlar yaşamış olmasını değerlendirirseniz pek mantıklı gelmeyeceğini söylemek isterim.
Araçta sorun çıkarsa size getireceği yük ve riski hesaplayıp buna göre karar vermeniz faydalı olur.
Belki afaki olacak ama Citroen eC3 1000 TL civarında şartlar zorlanarak alınması daha mantıklı olabilir.

Citroen eC3

VOLTA E1 Kullanıcı Şikayetleri

Ekli dosyalar

• eC3.webp
    eC3.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 0
BBNET
Geri