arkadaşlar evime yazıcı almak istiyorum. hesaplı evden evrak işleri için kullanabileceğim yazıcı tavsiyesinde bulunabilecek var mı? kartuş toner dolum değişimi sıkıntısız olması ve fiyatının max 150 tl olması düşünüyorum
Güzelmiş hemde çok güzelhasan' Alıntı:http://www.bitmeyenkartus.com.tr/RICOH-SP-111-DOLAN-TONERLI-HIZLI-YAZICI-1-Sayfa-Baski-002-TL,PR-273453.html
159 TL
PAKET İÇERİĞİ
-1 ADET (SIFIR) RICOH SP-111 DOLAN TONERLİ LASER YAZICI
-1 ADET DOLAN TONER (DOLU) (1500 SAYFA BASKI)
-1 ADET RICOH 200 GR TOZ TONER (ÖZEL HUNİLİ KOLAY DOLUM ŞİŞESİ İLE 3000 SAYFA BASKI
-1 ÇİFT LATEKS ELDİVEN
-1 ADET USB KABLO
Normal dolum olanlar da zaten 5-6 dolum sonra komple yeni drum alınıyor zaten.karadunyam' Alıntı:ayni urunu satiyorum bayi olarak.
Paylasilan Yazici sistemini onermiyorum 5-6 dolumdan sonra yeniden toner almak zorunda kalirsiniz.
normal dolan tonerli olani tercih etmelisiniz.
Laser mi? Hemde renkli ve fotokopilipawofeagle' Alıntı:çok fonksiyonlu renkli bir yazıcımı alsam acaba?
Arkadaş a daha 3 gün önce cumartesi günü kurulumunu yaptım.wi-fi li serisi...içinden orjinal mürekkepleri vardı.En iyi kalitede ve yavaş modda birkaç renkli çıktı aldık ....Evet yavaştı lakin çıktı nın renkleri belirgin şekilde soluktu ve resim kalitesi, ekrandaki tadı hiç vermiyordu.aak' Alıntı:okulda Epson L110 kullanıyorum. Renkli ama cookk ucuz çıktı alabiliyorsunuz hocam. Çünkü hepsiburada da falan 4renk mürekkep takımı 40tl ye satılıyor. Bununla yaklaşık 3-4bin sayfa çıktı alınıyor. Tek sorunu renklide yavaş olması. Bir de çıktıları normal A4 e almanız lazım çünkü kuşe kağıda falan çıkarınca püskürtmeli olduğu için alabiliyor mürekkep.
COBOL' Alıntı:Hocam
Laser diyon
Renkli diyon
Fotokopi çeksin diyon
Cebimdeki bütçe 150tl diyon.
"Hemi keleş, hemi de beleş" misali.
Var bir bildiğin senin. :mrgreen:
Var hocampawofeagle' Alıntı:aslında mürekkep püskürtmeli daha mantıklı geliyo fiyat olarak ama bu kullanılmayınca mürekkep kuruması işi aklımı karıştırıyo. bu problemin olmadığı mürekkep püskürtmelide yoktur herhalde
Var hocamCOBOL' Alıntı:pawofeagle' Alıntı:aslında mürekkep püskürtmeli daha mantıklı geliyo fiyat olarak ama bu kullanılmayınca mürekkep kuruması işi aklımı karıştırıyo. bu problemin olmadığı mürekkep püskürtmelide yoktur herhalde