Ev İçin Kredi Çekecem Tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ev için kredi çekecem.Hangi bankayı tavisye ediyorsunuz.Daha önce çeken oldu mu?Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirm.

bende kredi çekmeyi düşünüyorum hocam bütün bankalara gittim teker teker görüştüm. birazdan bir kere daha dolaşıcam bana uygun gelenler yapı kredi ve halk bankasıydı ama bu oranlar aslında subeden subeye değişiyor sıkıca konuşup masraflarını ödemelerini iyice öğrenmek lazımmış diyorlar.

Bütün bankaları gezip fiyat alacaksın. Sonra bir-iki tur daha gezip şu banka bu kadar verdi diye en düşük verenini bulacaksın. Pazarlık yapacaksın anlayacağın.
Ama oranlara aldanma. Çektiğin zaman eline geçen para ve masraflarla beraber toplam ödeyeceğin tutar arasındaki fark hangisinde en az sa en iyisi odur.

0,1 puan 100.000 lirada 800 tl fark ediyo yani o kadar önemli değil önemli olan masraflar.
ben expertiz şirketinde sorun yaşadım istediğim rakamı alamadım bu da expertiz şirketinden şirketine değişiyo kolay gelsin. oran konusunda halk bankası / ziraat / vakıf / teb diğerlerinden daha iyi.

Hocam bankaları geziyorum şuan.iş bankası bana diyor ki bütün bankaları gezin ve en düşük fiyat veren bankanın teklifni bize getir biz de değerlendirelim ona göre..:)

60 ay için 0,70, 120 ay içn 0,71 faizi verenler var, ancak toplam masraf çok önemli en fazla 1500 dden fazla verme derim.

saido' Alıntı:
Hocam bankaları geziyorum şuan.iş bankası bana diyor ki bütün bankaları gezin ve en düşük fiyat veren bankanın teklifni bize getir biz de değerlendirelim ona göre..:)
BANA SÜLEYMAN DEMİREL'İ HATIRLATTI :)
"HERKES NE VERİRSE BEN İKİ KATINI VERİRİM"

tarih 15 nisan 2013
akbank samsun
160 000 - 90 ay - 0,70 oran
aylık ödeme 2400
masrafa gelince ,dosya + konut + dask + expertiz + ipotek = 1650 ( hayat sigortası yaptırmadım)
aynı bankanın iki şubesi arasında bile fark var , biri hayat sigortası zorunlu diyor yaklaşık (1200 tl) , diğeri hayat sigortası yapmayabiliriz diyor.
2 gün önce politika faizi MB tarafından yarım puan aşağıya çekildi bu durum konut kredilerine yansır mı , yansırsa ne zaman yansır araştırın ,şubelerle iyi pazarlık yapın.

masrafları sormalısın bir de hayat sigortası bazı bankalarda çok fazla olabiliyor.Ben krediyi aldıktan bir sonraki yıl bir başka bankaya hayat sigortası yaptırdım,160 tl verip 4 yıllık sigorta yaptırdım,kendi bankam benden yıllık 300 istiyordu..

BBNET
Geri