Okuldaki bilgisayarlarımız eski (faz1 1999) fakat var olanlarla idare ediyoruz. En son monitörlerden biri çalışmamaya başladı. Garantisi olmadığı için bir umut monitörü kendim tamir etmeye karar verdim ve işlem basamaklarını sizinle paylaşıyorum.
Phascolarctos cinereus' Alıntı:böyle becerikli bt öğretmenleri oldukça faz 1 kullanmaya devam ederizelinize sağlık.
:shock: acaba yapmasamıydımki.xmet' Alıntı:hocam helal olsun.senin gibi bt öğretmenlerim olduktan sonra ben bakan olsam yeni lab kurmam.eskiyle idare edin derim![]()
Haklısın hocam zaten yapamadığım monitörlerde oldu onları paylaşmıyorumxorcistforyou' Alıntı:Paylaşım güzel ama her zman arızayı bulmak bu kadar kolay olmayabilir. Yada monitorun katları içinde dolaşmak gerekebilir..
netame' Alıntı:Birde bu ölçü aletinin kullanımıyla ilgili de bir etkinlik yapan olsa ne güzel olurdu :lol:
eskom' Alıntı:Hocam eline sağlık yapmışsın da öyle kontrol kalemiyle arıza aramak yanlış daha doğrusu yanıltır.Madem tamir edebiliyorsun bir ölçü aleti al bari en ucuzundan. 5-10 TL zaten.
:++:xmet' Alıntı:hocam helal olsun.senin gibi bt öğretmenlerim olduktan sonra ben bakan olsam yeni lab kurmam.eskiyle idare edin derim![]()