hocam k bakma güldürdün Allah da seni güldürsüni_ersen' Alıntı:aynı odada olmasının ne anlamı var hocam 21 tane akıllı tahta var hepsini aynı odaya alamam ki
btnotlari' Alıntı:hocam k bakma güldürdün Allah da seni güldürsüni_ersen' Alıntı:aynı odada olmasının ne anlamı var hocam 21 tane akıllı tahta var hepsini aynı odaya alamam kiuhaha:
uhaha:
eyw hocam hakkını helal eti_ersen' Alıntı:btnotlari' Alıntı:hocam k bakma güldürdün Allah da seni güldürsüni_ersen' Alıntı:aynı odada olmasının ne anlamı var hocam 21 tane akıllı tahta var hepsini aynı odaya alamam kiuhaha:
uhaha:
Hocam 2-3 gundur bunla ugrasiyorum kafam pek yerinde degil yok akilli tahtalara imaj at sorunlarla ugras sonradan farkettim ben bile kendime guldum
i_ersen' Alıntı:arkadaşlar tahtalara netsupport scholl kurdum ama kendi bilgisayarımda bunları göremiyorum. bir türlü çözemedim sıkıntıyı. neden olabileceği hakkında fikri olan var mı acaba?
güvenlikten ötürü bağlantı yapılamıyor diye biliyorumSöyle deneseniz hocam. 30 tahta olduğunu düşünün. 1 tanesine nt öğretmen kurun. 29 tanesine öğrenci. Öğretmen kurulumu yapacağınız tahtayı siz seçin. Odanız varsa oraya yakın olur. Labiniza yakın olur. Vs vs vs.
güvenlikten ötürü bağlantı yapılamıyor diye biliyorum
netmonitor tavsiye ederim.gayet kullanışlı.arkadaşlar tahtalara netsupport scholl kurdum ama kendi bilgisayarımda bunları göremiyorum. bir türlü çözemedim sıkıntıyı. neden olabileceği hakkında fikri olan var mı acaba?
Herhangi bir guvenlik falan sıkıntısı yok.netmonitor adli program cok kullanışlı.ben kullanıyorum.
ücretsiz mi hocamnetmonitor tavsiye ederim.gayet kullanışlı.
ücretsiz mi hocam