Hasanucar' Alıntı:Cevabını merak ettiğiniz basit sorun basit bir cevabı var merak.
Bilgisayar laboratuarında etkileşimli tahtayı sadece kendim kullanıyorum. Öğrencilerimin yeni çıkan bir işletim sistemini tanımalarını istedim. Bence siz de bir şeyleri merak edin.
Ek olarak elimde imaj dosyası mevcut, dokunmatiğini ayarlayamayınca imajdan yükleme yaptım.
Hasanucar' Alıntı:Cevabını merak ettiğiniz basit sorun basit bir cevabı var merak.
Bilgisayar laboratuarında etkileşimli tahtayı sadece kendim kullanıyorum. Öğrencilerimin yeni çıkan bir işletim sistemini tanımalarını istedim. Bence siz de bir şeyleri merak edin.
Ek olarak elimde imaj dosyası mevcut, dokunmatiğini ayarlayamayınca imajdan yükleme yaptım.
alpaygunes' Alıntı:Lisanlı win8 alsam kursam , dokunmatik sorunu yaşsağımı resmi yazıyla bildirsem.
Bu işe çözümü vestel bulurmu
Yoksa soruşturmamı açılır![]()
alpaygunes' Alıntı:Lisanlı win8 alsam kursam , dokunmatik sorunu yaşsağımı resmi yazıyla bildirsem.
Bu işe çözümü vestel bulurmu
Yoksa soruşturmamı açılır![]()
Hasanucar' Alıntı:Bilgisayar laboratuarındaki etkileşimli tahya windows 8 kurdum. Fakat dokunmatiğini bir türlü çalıştıramadım. D sürücüsündeki driverını yükledim fakat tanımadı. Windows 8 si kurup dokunmatiğini çalıştırabilen var mı?
Hocam yapmazsan adına yakışmaz zatenthe_korsan' Alıntı:Valla etkileşimli tahtam olsa okulumda hiç affetmem bende denerdim, korsan yada lisanslı...
Eğer uyumluluk modunda çalışıyorsa peki win 7 de nasıl direk kuruluyor ve çalışıyorakcerit' Alıntı:Meraklı olmayan arkadaşları esefle kınıyorum.Biz bu sorunu çözdük.Nasıl mı anlatalım
Dokunmatiğin eski driverinı uyumluluk sp3 modunda yükledik ve tamam.Canavar gibi çalışıyor.![]()
cenk76' Alıntı:arkadaşlar neden acaba windowsu merak ediyorsunuz ve de onun reklamını yapmaya meraklısınız. öğrencilreinize bunları gösterip de birilerinin zengin olmasına yardımcı oluyorsunuz.
bence merak mı ediyorsunuz o zaman linux'u merak edin. pardus'u,ubuntu'yu,mint'i, debian'ı merak edin. ben 6 senedir linuxu merak ettim kullandım. şu anda bilgisayarımda lisanslı windows olduğu halde ben ubuntu kullanıyorum. :++: bu windows sevdasını bırakın artık!![]()
Pardus'un kurumsal sürümünü yayınlanır yayınlanmaz bilgisayarıma kurdum ve kullanıyorum. Ayrıca pardus portalını ve ileişim httınıda aktif olarak kullanıyorum. www.pardus.org.tr deki forumda Fatih projesi bölümünü iletişim hattını arayıp rica ederek ben açtırmıştım(Gerçi içinde bir paylayım yok ama) .uyelik269' Alıntı:cenk76' Alıntı:arkadaşlar neden acaba windowsu merak ediyorsunuz ve de onun reklamını yapmaya meraklısınız. öğrencilreinize bunları gösterip de birilerinin zengin olmasına yardımcı oluyorsunuz.
bence merak mı ediyorsunuz o zaman linux'u merak edin. pardus'u,ubuntu'yu,mint'i, debian'ı merak edin. ben 6 senedir linuxu merak ettim kullandım. şu anda bilgisayarımda lisanslı windows olduğu halde ben ubuntu kullanıyorum. :++: bu windows sevdasını bırakın artık!![]()
kesinlikle katılıyorum, pardusun yeni kurumsal sürümü çıktı biliyorsunuz onu veya yakın zamanda çıkacak olan Fatih versiyonuna da aynı merakı gösterirsiniz inşallah!..