S srpylmz Site Gezgini Mesajlar 64 10 Aralık 2012 #1 eğitimde de Netsupport Protect in çift tıklamada sorun yaşattığını bunu ilk iş olarak kaldırmamız gerektiğini söylemişlerdi ama ben admin olarak açamadım :S bunu nasıl yaparım
eğitimde de Netsupport Protect in çift tıklamada sorun yaşattığını bunu ilk iş olarak kaldırmamız gerektiğini söylemişlerdi ama ben admin olarak açamadım :S bunu nasıl yaparım
S siirtli_mucahid Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 254 10 Aralık 2012 #2 bilgisayarı açtıktan sonra başlat-kullanıcı değiştir-administrator-şifre
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 10 Aralık 2012 #3 Hocam kullanıcı değiştir deyip verilen şifreyle admin hesabını açabilirsiniz. Ya da oturum kapat deyip administratorı seçersiniz, şifreyi girersiniz.
Hocam kullanıcı değiştir deyip verilen şifreyle admin hesabını açabilirsiniz. Ya da oturum kapat deyip administratorı seçersiniz, şifreyi girersiniz.
F fgur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 18 Eylül 2014 #4 arkadaşlar ben yeni görevlendirildim ve herhangi bir şifre verilmedi henüz admin şifresini ve netsupport protect in şifresini gönderebilir misiniz ?
arkadaşlar ben yeni görevlendirildim ve herhangi bir şifre verilmedi henüz admin şifresini ve netsupport protect in şifresini gönderebilir misiniz ?
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,802 18 Eylül 2014 #5 hocam özelden gönderdim bakar mısın?