Etkileşimli Tahtanın Takılacağı Duvarda Klima Sorunu

Kodla Büyü

ozge_bahar

Site Gezgini
Mesajlar
39
Merhaba, bugün okula etkileşimli tahtalar geldi ancak bir çok sınıfta tahtanın takılacağı duvarda 20-30cm ET nin üstüne denk gelecek şekilde klimalar olduğu görüldü. Montaj ekibi bu klimaların ET' nin üzerine gelmeyecek şekilde kaydırılması gerektiğini söyledi. Bu söylem bana gayet mantıklı geldi ama yönergede bununla ilgili bir madde göremedim. Eylül ayında müdürlere Fatih Altyapısıyla ilgili uzaktan eğitim vermişti. Müdür yerine ben izledim eğitimi bir çok not da aldım ama bu konuyla ilgili not almamışım. Konuyu bilen var mı acaba?O eğitim de sayfadan kaldırılmış sanırım, elinde bu eğitim dökümanları olan varsa paylaşabilir mi?
 
Sayın hocam, etkileşimli tahtaya engel olabilecek durumları okul idaresinin halletmesi gerekiyor. Bu tür işleri firma yapmıyor. Diyelim ki duvarda bir çıkıntı var, bunu idarenin halletmesi gerekiyor. Sizin durumda da klimalar biliyorsunuz bazen su akıtabiliyorlar, bu durum tahtaya zarar verebilir, idarenin klimanın yerini değiştirmesi gerekir.
 
Cevap için çok teşekkürler hocam, klima işini kesinlikle halledeceğiz ancak takıldığımız daha bir çok şey olacak keşke eğitimi alırken kaydetseydim. Teknik detaylar o eğitimde çok iyi verilmişti.
 
Sayin hocam
Balikesir meb alt yapi videolarini yayinlamisti
İnceleyebilirsiniz..
 
ozge_bahar' Alıntı:
Cevap için çok teşekkürler hocam, klima işini kesinlikle halledeceğiz ancak takıldığımız daha bir çok şey olacak keşke eğitimi alırken kaydetseydim. Teknik detaylar o eğitimde çok iyi verilmişti.
Hocam ET üzeri klima yer değişikliğinin Altyapı işleri ile bir ilgisi yok. Onun için altyapı eğitiminde karşılaşmadınız. ET montajı ile altyapı kurulumu birbirinden bağımsız. Farklı şartnemeleri var.
 
Altyapı ve tahta birbirnden bağımsız konular. Altyapı eğitiminde bahsedilmemiş olabilir.
 
BBNET
Geri
Üst