yağmur07 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 17 Şubat 2014 #1 Etkileşimli tahtalarda kablosuz bağlantı bağlı değil diyor.. Bütün tahtalarda kablolu bağlantı var. Ama kablosuz neden bağlı değil? ve açamıyorum hata veriyor..
Etkileşimli tahtalarda kablosuz bağlantı bağlı değil diyor.. Bütün tahtalarda kablolu bağlantı var. Ama kablosuz neden bağlı değil? ve açamıyorum hata veriyor..
yağmur07 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 17 Şubat 2014 #3 hakanovich' Alıntı: Elle IP ve DNS ver hocam Genişletmek için tıkla ... kablosuz bağlantı için de mi ip vermek lazım?
hakanovich' Alıntı: Elle IP ve DNS ver hocam Genişletmek için tıkla ... kablosuz bağlantı için de mi ip vermek lazım?
yağmur07 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 321 17 Şubat 2014 #4 kablolu için verdiğimiz ip yi mi vericez? kafam karıştı bi yardım lütfen :?
lefke Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 17 Şubat 2014 #5 hocam bendede aynı sorun var kablosuzdan giriyordu şimdi kabloluyuda verdik sınırlı bağlantı yapıyor kaloluları iptal etsem diyorum
hocam bendede aynı sorun var kablosuzdan giriyordu şimdi kabloluyuda verdik sınırlı bağlantı yapıyor kaloluları iptal etsem diyorum