Etkileşimli Tahtalar Öğretmenlere Teslim Öncesinde Yapılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muran

Site Gezgini
Akıllı tahtaların ilk kullanımından önce yapılması gerekenler nelerdir? Kullanan ve tecrübe sahibi arkadaşlarımızın görüş ve önerileri nelerdir? Koruma programı kurulmalı mı? Kurulacaksa hangisini tavsiye dersiniz? Öğretmenlerin Flash diskine kurulması gerek program var mı?

Bizim okulda da kurulum gerçekleşmedi, ilk kullanımdan önce öğretmenlere kısa bir bilgilendirme semineri yapmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar öğretmenlere özellikle şunlara dikkat etmelisin diyeceğim başlıklar varmıdır?

Bizim okula kuruldu ama kilitli. daha kullanmaya başlamadık. Ama bildiğim kadarıyla koruma programı kurulu zaten. Öğretmenlere aman aman öğütlemen gereken bi şey yok. Sadece ihtiyaçları olan programları koruma programını pasif hale getirerek kurarsın. Şifreleri il formatörü veya vestelcilerden öğrenebilirsin.

sayın hocam,
et ler için Deep Freeze tarzı program kurmanız size büyük katkısı olacaktır. atak programını eğer etkin bir şekilde kullanırsanız ve öğretmenleri bu konuda bilinçlendirirseniz başınızın ağrısı azalabaliri
Kolaylıklar dilerim.

faz1 lerde netsupport protect adında bir program bulunuyor. faz2 de var mı yok mu bilmiyorum. bu program et yi korumak için işimizi görmez mi acaba?

benim okulumda dün teslim edildi tahtalar. ancak ne program kurulabiliyor ne bir değişiklik yapılabiliyor.

compteach' Alıntı:
Bizim okulda da kurulum gerçekleşmedi, ilk kullanımdan önce öğretmenlere kısa bir bilgilendirme semineri yapmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar öğretmenlere özellikle şunlara dikkat etmelisin diyeceğim başlıklar varmıdır?

Kısayol virüsünün varlığından bahsedebilirsiniz hocam. Kullandıkları flashın temiz olması ve belgelerinin yedekli olması.Kullanılan programların kurulum dosyalarını verebilirsiniz. Kendi bilgisayarlarında hem programı hem de içerikleri deneyebilirler.

herşeyden önce öğretmenlere vestel etkileşimli tahtaların usb girişlerinin hassas olduğunu çok kolay bir şekilde bozulabildiklerini anlatmak gerekiyor bence.

deep freezi unutun çünkü antideep freeze var, mersin ebitofun çalışmasını tavsiye ederim. Sakın öğretmenlere tavsiyede bulunma alınırlar yaptığın bütün çalışma elinde patlar (Bende öğretmenim ). Kesinlikle et ye koyacağın şifreyi okul müdüründen başkası öğrenmesin. Yoksa öğretmen arkadaşlar sağolsun öğrenciye şifreyi verirler.
Mersin ebitofun hazırladığı imajda toolwiz time freeze in antisi yok. öğrenciler patlatamıyor. sınıfa girdiğiniz anda bilgisayarı yeniden başlatın virüssüz flashdiskinizi rahatlıkla kullanın.

BBNET
Geri