Etkileşimli tahtada LCD yönü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

polite

Site Gezgini
Yazın okulumuza ET kurulu yapılmış. Seminerin ilk günü heyecanla tahtalara şöyle bir baktım. BT sınıfındaki tahtayı incelediğimde bana göre anormal olduğunu düşündüğüm fakat daha önce ET kullanmadığımız için bu durumun normal olup olmadığını merak ettiğimden burada paylaşmayı uygun gördüm.
BT sınıfımız kare şeklinde ve 20 bilgisayarı U düzenine göre kurulu bir sınıf. Tahtanın olduğu duvarın sol köşesinde kapı var ve tahtanın LCD paneli ise tahtanın sağ yarısında. Yani U sistemine göre tahtanın LCD paneli U'nun ortasında değil baya sağ tarafında kalıyor. U'nun sol başındaki öğrenciler baya dar bir açıdan tahtayı görmek durumundalar.
LCD kısmı tahtanın sol tarafında olursa sınıfa göre biraz daha ortalı oluyor. Daha bugün farkettim ve henüz bir girişimde bulunamadım. Bu tahtanın LCD panelini sol kısma aldırmak mümkün müdür? Mümkünse bunun için nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor?
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.

ekranın arkasında duvara monte ayak var hocam, servise söyleyip taşıtabilirsiniz.

Tahtalarin gecici kabulunu yapmadiysaniz , vestele soyleyin degistirsinler. Yoksa gecici kabulu onaylamayin.

Şartnamede öğretmen masası ne tarafta ise LCD o tarafta olmak zorunda ama sizin sınıf gibi sınıflarda çok yanda kaldığı doğru.

BBNET
Geri