Etkileşimli tahta teknik bakım onarım kursu-seviye1

Kodla Büyü
Arkadaşlar tanıdığım meslekçi arkadaşlarda genelde bir ben yapmam bana ne tavrı görüyorum. Onlarda ekipman da tecrübe de bizden fazladır diye powerin bir diyotunu değiştirmelerini istedik ne bilgisayarcı ne de elektrikçi arkadaşlar yapmadı. Gittik yenisini aldık. İnsan üzülüyor.

Burada da yapanlara saldırı aynı düşünce yapısından olmalı. Yapmazsan yapmazsın ama niye karşı argümanlar bulmak ve yapanları bırakmaya ikna için uğraşılır anlamış değilim

Arkadaşlar tanıdığım meslekçi arkadaşlarda genelde bir ben yapmam bana ne tavrı görüyorum. Onlarda ekipman da tecrübe de bizden fazladır diye powerin bir diyotunu değiştirmelerini istedik ne bilgisayarcı ne de elektrikçi arkadaşlar yapmadı. Gittik yenisini aldık. İnsan üzülüyor.

Burada da yapanlara saldırı aynı düşünce yapısından olmalı. Yapmazsan yapmazsın ama niye karşı argümanlar bulmak ve yapanları bırakmaya ikna için uğraşılır anlamış değilim
Yapanlara saldıran yok sayın hocam.
Tam tersi yapmayanlara ne olacak elinize mi yapışacak durumu var. Herkes kendi okulunda bunu yapmalı görüşü var. Sıkıntı o zaten.
Değştirmez değiştirmez. Adam öğretmen. Teknik servis değil.
Aynı şeyi siz yazmışsınız işte değiştirmedi diye.
Yapan yapsın ama °ne olacak ° mantığı yanlış.
Bir öğretmen olarak teknik servis işleri benim değil. Haa yapmıyormuyuz tabii ki iş yürüsün diye ucundan tutuyoruz.
Konu açıldığından beni bir kısım çok iyi oldu muhabbeti yapıyor.
Biz öğretmen olarak neden tamir yapıyoruzu sorgulamak gerekirken

Not : Sadece bu mesajımı okuyup cevap yazılmasın lütfen.

Son düzenleme:
Eğitimi alan arkadaşları diğer okullardaki akıllı tahtalara da bi el atıverirler heralde. O okulların servislere vereceği para da okulun değil devletimizin parası, o okullarda bozuk tahtadan faydalanamayan öğrenciler de aynı devletimizin öğrencileri.
ne kadar büyük bi yaran varmış hocam sesi burdan duyuluyor

ne kadar büyük bi yaran varmış hocam sesi burdan duyuluyor
Hiç.bir yaram yok sayın hocam. Sadece insanların koyun olmasına gönlüm razı olmuyor.
Siz belki bilmezsiniz, Forum takipçileri beni bilir. Her konuda işlerin kuralına göre yapılması taraftarıyım.
Yoksa evinizdeki akıllı tahtayı bozun bozun tamir edin bana ne ...

Değştirmez değiştirmez. Adam öğretmen. Teknik servis değil.
Aynı şeyi siz yazmışsınız işte değiştirmedi diye.
Hocam çok özel bir istekte bulunmadık ki elektronik derslerinde zaten lehim yapmıyorlar mı, derste öğrenciye verseniz diyotunu değiştirse zaman kısıtlaması da yok dedik. Onların da bu küçük ilçeye ilk ve tek katkıları olur diye düşündük, olmadı. Zaten bir daha da birşey istemedik.

Şu an BTR değilim. Büyük yerlerde belki farkında olunmuyor ama küçük ilçelerde 2-3 BTR tüm okulları ayakta tutuyor. Gönül kocaman meslek lisesinin de 2 BTR kadar ilçeye, öğrenciye, devlete katkısı olsun isterdi. (Şimdi derse giriyor ya öğrenciye katkısı yetmiyor mu diye cevap verecek olabilirsiniz BTR de dersine giriyor hatırlatayım)

Hocama verdiği eğitim için çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı bir eğitim oldu. Çokca faydasını gördüm, amatörce yaptığımız işleri profosyonel birinden dinlemek işimizi çok kolaylaştırdı.

Ayrıca bağcıyı dövmek isteyen arkadaşıma, Öncelikle herkes kendi işini hakkı ile yapsın. Fazlasını ister yapar ister yapmaz. Yapana niye yaptın, yapmayana niye yaptın denmez. Herkesin bir bildiği vardır. Lakin benim bildiğin doğru diyerek ısrar etmek kimseye bir fayda sağlamaz.

Bilgisayar öğretmenine teknik servis elemanı muamelesi görülmesine sebep olanlara dır söylenenler ve atılan mesajlara gelen beğeniler de düşüncelerin haklılığını gösterir.

Birileri işini yapmıyor diye onu da başkaları yapsın. Ne güzel çözüm.

Herkes kendi işini yani öğretmenliği hakkıyla yapsın. Enerjisini buna harcasın. Ben de böyle diyorum zaten

Konu yeterince uzadı. Herkese iyi günler...

Son düzenleme:
Bilgisayar öğretmenine teknik servis elemanı muamelesi görülmesine sebep olanlara dır söylenenler ve atılan mesajlara gelen beğeniler de düşüncelerin haklılığını gösterir.

Birileri işini yapmıyor diye onu da başkaları yapsın. Ne güzel çözüm.

Herkes kendi işini yani öğretmenliği hakkıyla yapsın. Enerjisini bunu harcasın. Ben de böyle diyorum zaten

Konu yeterince uzadı. Herkese iyi günler...
Kardeş haklı olduğun tarafların olduğu herkesçe malum. Ama artık biraz ötede söylesen.

Yarım hekim candan eder, yarım hoca dinden eder​

sözüne istinaden tamircilikten ziyade eğitim sürecini sağlıklı olarak yürütme imkanımızı kullanmamız gerekir. Paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkürler @Cuma_Hoca

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.. yarım hoca hekim öğretmen bağlantı kuramadım

Eğitim güzeldi gerçekten. Böyle kıymetli meslektaşlarımın altın değerinde tecrübelerine şahit olmak beni çok mutlu etti. Teşekkürler

Tahta tamir etmek ayrı konu, bu gönüllülük işi. Lakin benim açımdan sorumlu olduğum ET'lerin donanımsal olarak ayrıntılarını ve çalışma prensibini görmek gerçekten güzel oldu. Kendimi geliştirmiş oldum.

BBNET
Geri