B byramdan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 30 Eylül 2015 #1 Hocalarım sınıfın birinde tahtanın sadece kırmızı ışığı yanıp sönüyor tahta açılmıyor ne yapabilirim acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden
Hocalarım sınıfın birinde tahtanın sadece kırmızı ışığı yanıp sönüyor tahta açılmıyor ne yapabilirim acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden
Y yunusum Site Gezgini Mesajlar 53 30 Eylül 2015 #2 benim okuldada aynı sorun bir tahtada var.cevap verirseniz sevinirim
B big_way Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 705 1 Ekim 2015 #4 Donanımsal bir sorun var bende yaşamıştım. Yapacağınız şudur teknik servise kayıt açtırin gelip gerekli parcayı değiştirsinler
Donanımsal bir sorun var bende yaşamıştım. Yapacağınız şudur teknik servise kayıt açtırin gelip gerekli parcayı değiştirsinler
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 1 Ekim 2015 #5 Verdikleri kumanda ile açmayı deneyin faz 2 tahtanın birinde bende yaşadım bu sorunu ekranın önündeki dokunmatik açma kapama tuşu bozuk ama kumanda ile açılıyor
Verdikleri kumanda ile açmayı deneyin faz 2 tahtanın birinde bende yaşadım bu sorunu ekranın önündeki dokunmatik açma kapama tuşu bozuk ama kumanda ile açılıyor