Etkileşimli Tahta Dokunmatik sorunu

Kodla Büyü

akyildiz41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar. okulumuzdaki etkileşimli tahtaların birkaçında dokunmatik sorunu yaşıyorum. kalibrasyon ve her türlü seçeneği denedim ama bir sonuç alamadım. kalibrasyon noktalarının üst kısımlarında dokunmatik sapıtıyor. (tahtanın en üst bölümleri) dokunduğum bölümün 10 15 cm soluna konumlanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? tek çare yetkili servis mi yoksa?

Benim okulumda da aynı sorun yaşandı. Kalibrasyon ayarını yaptım olmadı, format çekip tekrar kalibrasyon ayarını yaptım olmadı. Vestel Firmasını arayıp durumu izah ettim. Onlarda kalibrasyon ile ilgili cihazın arızalandığını söylediler. Parçayı sipariş etmişler, bu hafta gelip değiştirecekler. Garanti kapsamında olduğu için ücretsiz yapıyorlar hocam.

Önce iyi bir temizlik yaptır hocam dip köşe tozları aldır sonra tekrar dene :+1: olmazsa zaten arıza kaydını açarsın.

akyildiz41' Alıntı:
Arkadaşlar. okulumuzdaki etkileşimli tahtaların birkaçında dokunmatik sorunu yaşıyorum. kalibrasyon ve her türlü seçeneği denedim ama bir sonuç alamadım. kalibrasyon noktalarının üst kısımlarında dokunmatik sapıtıyor. (tahtanın en üst bölümleri) dokunduğum bölümün 10 15 cm soluna konumlanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? tek çare yetkili servis mi yoksa?
hocam kalibrasyonda ayarlar bölmesinde 4 sekmeli ve 25 sekmeli kalibre var 25 i seçip kaydediyorsun o şekilde kalibre yap büyük oranda düzeliyor. sorun yine devam ederse o zaman servis çağırırsınız hocam. her gelmeye 35 tl alıyor aklınızda bulunsun.

emretelli' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
hocam kalibrasyonda ayarlar bölmesinde 4 sekmeli ve 25 sekmeli kalibre var 25 i seçip kaydediyorsun o şekilde kalibre yap büyük oranda düzeliyor. sorun yine devam ederse o zaman servis çağırırsınız hocam. her gelmeye 35 tl alıyor aklınızda bulunsun.

ben her sıkıntıda servisi arıyorum geliyolar para filan da alınmıyor

BBNET
Geri