Etkileşimli Tahta Dokunmatik Ekran Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pcreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pcreis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar etkileşimli tahtanın malesef dokunmatik ekranı çalışmıyor.tahtada sağ üstte ve sol üstte kırmızı ışıklar yanıyor.imajdan yeniden yükleme yaptım sorun hala aynı.Touch Screen kontrol programına tıklıyorum Touch Screen not found hatası veriyor.hatta tahtada usb girişlerine hiç bir donanım bağlanmamasına rağmen usb aygıtı tanımadı uyarısı geliyor sağ alt taraftan.sanki dokunmatik ekran içerden usb ile bağlı ve tanınmıyor.

Hocam geçen hafta aynı sorun bende de oldu. tahtaya dokunduğum zaman usb girdi cıktı sesi veriyor. dokunmatik çalışmıyor. imaj yükledim bir süre çalıştı ve yine aynısı oldu. bu hafta gidince artık bir kere daha bakacağım tahtaya olmazsa eğer servise haber vereceğim.

sorun aynen dediğin gibi hocam.tahtaya dokunuyorum usb girdi çıktı sesi veriyor ve tanınmadı hatası veriyor.imajdan yüklediğim halde sorun düzelmedi.

Olmadı servisi arayacağız hocam. Belki tahta içinden dokunmatiğin usb kablosu falan çıkmış olabilir.

444 4 123 vestel iletişim merkezi hocam. Buradan arıza kaydı oluşturursunuz. Birde ben bizim ildeki tahtalarla ilgilenen servisin numarasını buldum direk orayı arıyorum bazen.

Bende de oldu imaj attim duzelmedi servis cagirdim servis geldi baktik kendiliğinden düzelmiş. İlginç bir durum anlamadim

Somut bir çözüm var mi arkadaşlar bu sorun artmaya basladi. Daha önce bir tahtam oldu kendi düzeldi simdi ikinci tahta? Bi kaç gün beklicem ama donanim sdorunu gibi geliyor bana.

pcreis' Alıntı:
sorun aynen dediğin gibi hocam.tahtaya dokunuyorum usb girdi çıktı sesi veriyor ve tanınmadı hatası veriyor.imajdan yüklediğim halde sorun düzelmedi.
Meseleyi nasil cozdunuz

bu sorun genelde kameraların boarda bağlantısı sırasındaki usb kablolardan kaynaklanıyor diyorlar. bir usb kablo ama kabloyu değiştirdikleri halde sorun çözülmediyse kameraları değiştiriyorlar.

BBNET
Geri