Etkileşimli Tahta Ders Yazılımları

Kodla Büyü
emrahsahan' Alıntı:
Ücretsiz arkadaşlar zaten yayınevlerinden gelip veriyorlar.Flash diske yükleyip kullanabilir arkadaşlar.Google Drive den 100 GB alan aldım sırf bunlar ve soru bankası için.
Hocam Solutions kitabının 9-10 sınflar için kurulabilir hali var elimde bende ekleyebilirim.

emeğinize sağlık. hocam bu exe dosyalarını pdf yapma imkanımız varmı? geçen hafta bize müfettiş geldi. tahtalarda hiç bir yayın olmayacak diye. bunları pdf yapsak arkadaşalr kurmadan flashdan kullansalar

ne kadar çok etkileşimli olursa o kadar iyi ama yine de güzel tabiki. teşekkürler

Emrahsahan hocam. Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. bireysel olarak kullanım için kullanabilirim. Sınıflara kurmayı düşünmüyorum. Ortalıkta yayınevlerinin okulları ziyarete geleceği ve kendi yayınlarını izinsiz kullanan öğretmenlere ceza kesebileceği söyleniyor. Sebebi de dersanelerin kapatılması. Sonuçta haklı olarak kendi emeklerini başkalarının izinsiz kullanmalarını istemiyor olmalarıdır. Okulumuzda izin alınmayan yayınevinin fotokopileri çekilmesi istenmiyor. Öğretmenlere de bu durum aktarıldı. Dikkatli olmanızı öneririm. Riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ama paylaşım için çok teşekkür ederim.

musedip45' Alıntı:
Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
sahip olduğum tek bilgi şu : indirdiğim bir kaç parça yazılım gerçekten de işe yarar nitelikte.. keşke hocam tekrar açsa paylaşıma da indirsek süper olacak ama özel mesaj atmama da rağmen kaç gündür ses seda yok maalesef :(

BBNET
Geri