Etkileşimli Tahta Açılışı

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar tahtadan tüm kullanıcıları kaldırdım sadece EBAAdmin kullanıcısı kaldı onunda parolasını kaldırdım, tahtanın parola sormadan direk açılmasını istiyorum ama hala parola ekranı çıkıyor tahtanın parola sormadan açılmasını nasıl sağlayabilirim?
tahta açılırken alttaki resimdeki ekran geliyor tamam a basıncada parola ekranı geliyor EBAAdmin yazıp enter yapınca açılıyor oysa ben hiç parola sormadan açılsın istiyorum

Ekli dosyalar

• New_20151203_131038.jpg
    New_20151203_131038.jpg
    192.9 KB · Görüntüleme: 869
hastasıyız dede' Alıntı:
Arkadaşlar tahtadan tüm kullanıcıları kaldırdım sadece EBAAdmin kullanıcısı kaldı onunda parolasını kaldırdım, tahtanın parola sormadan direk açılmasını istiyorum ama hala parola ekranı çıkıyor tahtanın parola sormadan açılmasını nasıl sağlayabilirim?
tahta açılırken alttaki resimdeki ekran geliyor tamam a basıncada parola ekranı geliyor EBAAdmin yazıp enter yapınca açılıyor oysa ben hiç parola sormadan açılsın istiyorum

hocam arama bölümüne netplwiz yazın komutu çalıştırın "kullanıcı bu bilgisayarı açmak için bir ad ve parola girmelidir" kutucuğu işaretlidir onu kaldırın.

Bilgisayar-Yönet-Yerel Kullanıcılar ve Gruplar-Kullanıcılar kısmından kullanıcının özelliklerinden parola sor kutucuğunun işareti kaldırılacak hocam.

etkileşimli tahta açılışta mavi ekran üzerinde windowsu etkinleştirmek için kişisel bilgilerinize gidiniz yazıyor ve gite tıklayınca hiç bir değişiklik olmuyor pc modunda görünüyor ama windows yok kaynak düğmesine basıncada windows moduna dönmuyor yardım edin lütfennn...

BBNET
Geri