Etap23 İmajı Hasari_v3 (Faz2-Faz3)

Kodla Büyü
youtube linki de açılmıyor hocam bağlantı linklerini göremiyoruz bir kontrol eder misini rica etsem

merhaba. starboard uygulaması güncelleme istedi yaptım. sonrasında uygulama açılmıyor. ekstra bir şey yapmam gerekir mi. ( sudo apt update gibi bişeyler)

Sistem güncel herşey çok güzel. ellerinize sağlık

Sistemin SATA mı Nvme mi olduğunu bilmiyordum. İlk seçenek SATA diye devam ettim. USB SSD'ye kurulum yaptı herhalde. Tekrardan başka PC ye taktığımda SSD'yi kart okuyucu gibi davanıyor. Biçimlendirme istiyor. SSD içeriğini göremiyorum. İşlem bitti sistem açıldı eski kullanıcılar görününce bu kanıya vardım. NVME de seçtim kurulum gerçekleşmedi. Yine eski sistem geldi karşıma. Bu arada sistem AMD faz2 tahta.

merhaba. starboard uygulaması güncelleme istedi yaptım. sonrasında uygulama açılmıyor. ekstra bir şey yapmam gerekir mi. ( sudo apt update gibi bişeyler)

Sistem güncel herşey çok güzel. ellerinize sağlık
Openboard uygulamasını kast ediyorsunuz sanırım. Pardus yazılım merkezine gelin yüklü uygulamaları listeyin. Listeden openboard kaldırın. Sonra uygulamanın resmi sitesinden openboardı inidirin orada debian 12 sürümünü indirip kurun düzelir.

Sistemin SATA mı Nvme mi olduğunu bilmiyordum. İlk seçenek SATA diye devam ettim. USB SSD'ye kurulum yaptı herhalde. Tekrardan başka PC ye taktığımda SSD'yi kart okuyucu gibi davanıyor. Biçimlendirme istiyor. SSD içeriğini göremiyorum. İşlem bitti sistem açıldı eski kullanıcılar görününce bu kanıya vardım. NVME de seçtim kurulum gerçekleşmedi. Yine eski sistem geldi karşıma. Bu arada sistem AMD faz2 tahta.
Amd faz2 tahtalar Sata portlu hocam biosta büyük ihtimalle boot sıralmasını yanlışlıkla USB yapmışsınız ondan olmuştur. Sıralamayı düzeltin sata seçerek ilerleyin düzgün kuracaktır.

etep şifresiz etap yetkili şifresi aynı deyince sanki eskiden bir etap yetkili şifresi varmışta eskisiyle aynıymış gibi anlaşılıyor.
etap ve etap yetkili ikiside şifresiz doğrumudur?
Evet önceden bir şifre var ve o şifreyi aynı bırakmış. Etap yetkili şifresi için fatih il koordinatörünün arayın, onlar verir. Hasari hocamın da demek istediği o. Öğrencilerin eline geçmesin düşüncesi ile açık yazmıyor sanırım ama İnternette her yerde var neredeyse. En kolay yolu koordinatörü arayın sorun.

Ben tüm şifreleri değiştirdim ki öğrenciler sisteme müdahale etmesin.

Son düzenleme:
etep şifresiz etap yetkili şifresi aynı deyince sanki eskiden bir etap yetkili şifresi varmışta eskisiyle aynıymış gibi anlaşılıyor.
etap ve etap yetkili ikiside şifresiz doğrumudur?
Aslında doğru anlamış ama yanlış yorumlamışsınız.
İki kullanıcı var birisi "Etap", diğeri "Etap Yetkili"
Etap kullanıcısı şifresiz
Etap Yetkili ise orijinal şifresi yani etap+pardus!
-----------------------------
Etap: boş
Etap Yetkili: etap+pardus!

ilksms
Geri