Bu sürümde güncelleme yapacağım ondan kaldırdım hangi faz lazım ise burada bulabilirsin.link nerede acaba?
Pratik Bilgi
Teknoloji ve günlük hayata dair her türlü pratik bilgi paylaşım kanalı.
Bu sürümde güncelleme yapacağım ondan kaldırdım hangi faz lazım ise burada bulabilirsin.link nerede acaba?
hocam orjinal versiyonda hiç bir sorun yaşamadık. 2-3 gündür kullanıyoruz. pille alakalı bir durum değilBiz milyon kez deneyimledik sizde bir defa deneyimleyin.![]()
Mbr kurduğunuzdandır. Ama pille alakalı uzun dönemde anlayacaksınız.hocam orjinal versiyonda hiç bir sorun yaşamadık. 2-3 gündür kullanıyoruz. pille alakalı bir durum değil
Geçici olarak idare eder uzun dönemde yine değişmeniz lazım. MBR biraz daha yavaş bir dosya sistemi dokunmatik sorun olacak, tarih saat sorun olacak sertifika sorunları olacak.Arkadaşlar merhaba. UEFI şeklinde imajı kurduğumuzda pil sorunu yaşadık. En son pardus sitesinden indirip kurulum sırasında UEFI değilde USB seçeneği ile kurulum yaptık ve artık pil sorun çıkarmıyor. Tüm tahtaları açar pil değişimi yaparım diyeni tebrik ederim. Biz pil sorunu böylelikle çözmüş olduk.
Bu tahta Faz3 sata portlu ondan hocam, ona şunu atacaksınız.Faz3 imajinda bu hatayı alıyorum sebebi nedir? Ventoy gpt modunda kullanıyorumEkli dosyayı görüntüle 81622
Ses gelip sonradan bozulması muhtemelen öğrenciler kurcalıyor birde kontrol programları sesi kısabiliyor örneğin ekilit.Haşari Hocam bende 3. faz arçelik tahtalara yükledim okulumda takribi 18 tahta var bugün 2 tanede ses gelmemeye başladı ses ayarlarında aygıt çıkışı vs.yaptım en son tahtalara yeniden imaj atmak zorunda kaldım.