Hocam kurulum yaptıktan sonra bu hata geliyor
Hocam kurulum yaptıktan sonra bu hata geliyor
Sorun yaşamazsınız.@hasari hocam tahtada sadece etap yetkili hesap kalsa herhangi bir sorun yaşar mıyız Özellikle usb lerde
Evet pil boş ise sürekli böyle olur. Boşuna yüklemeyin pilin değişmesi lazım.@hasari hocam dün sıkıntısız yükledik bugün durum bu. Daha önceki mesajlarda belirtmişsiniz pil değişimi yapılması lazım diye acaba diyorum başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi? Tahtaya hiçbir cihaz bağlı değil ve durum bu.
Size hangi faz lazım hocam.hasari hocam öncelikle elinize sağlık. İmaj için linki ne zaman verirsiniz? Youtube da kaldırıldı yazıyor.
Diğer paylaşımınızdan buldum hocam faz2 lazımdı.teşekkürler.Size hangi faz lazım hocam.
hocam v3 paylaşımının olduğu kısımda mesaj yazmıştım inceleyince burada aynı hata ile karşılaşanların olduğunu gördüm. açılışta bios pili ile ilgili bir hata mesajı vermiyor sistemler. yani tahtalar windowsta sorunsuz açılıyor. şöyle de bir durum var şayet pilden kaynaklı bir mesele ise Türkiye çapında ciddi sayıda tahtanın bios pilinin değişmesi lazım. ben pardusun orjinal halini tahtalara yüklüyorum yarın sonucu sizinle paylaşırım.Evet pil boş ise sürekli böyle olur. Boşuna yüklemeyin pilin değişmesi lazım.
Sayın hocam , Etap23 Mersin imajını yükledim onda da aynı sorunu yaşadım. Windowsla kıyasladığımızdan belkide çok mantıklı gelmiyor bu durum ama maalesef değişen birşey olmadı.hocam v3 paylaşımının olduğu kısımda mesaj yazmıştım inceleyince burada aynı hata ile karşılaşanların olduğunu gördüm. açılışta bios pili ile ilgili bir hata mesajı vermiyor sistemler. yani tahtalar windowsta sorunsuz açılıyor. şöyle de bir durum var şayet pilden kaynaklı bir mesele ise Türkiye çapında ciddi sayıda tahtanın bios pilinin değişmesi lazım. ben pardusun orjinal halini tahtalara yüklüyorum yarın sonucu sizinle paylaşırım.
Biz milyon kez deneyimledik sizde bir defa deneyimleyin.hocam v3 paylaşımının olduğu kısımda mesaj yazmıştım inceleyince burada aynı hata ile karşılaşanların olduğunu gördüm. açılışta bios pili ile ilgili bir hata mesajı vermiyor sistemler. yani tahtalar windowsta sorunsuz açılıyor. şöyle de bir durum var şayet pilden kaynaklı bir mesele ise Türkiye çapında ciddi sayıda tahtanın bios pilinin değişmesi lazım. ben pardusun orjinal halini tahtalara yüklüyorum yarın sonucu sizinle paylaşırım.

Siz şunu indirip kullanabilirsiniz.aidata tahtalar da çalışır mı
Gömülü bir programı yok ama sonradan yükleyip bölebilirsiniz fakat gerek yok yapmayınPardusta disk bölümleme yapabilir miyiz?
Şuan bu sürümü kaldırdım güncelleyince yayınlayacağım sizde hangi faz varsa yönlendirebilirim.İndirme linki nerede kaldırıldı mı arkadaşlar
Hangi fazı kullanıyorsunuz? size atacağım imajı yükleyin kaydını yapın ilçe eğiticisini arayın kayıt varmı tahtam çevrimiçimi diye sorun sorunsuz olduğunu göreceksiniz.Hocam ilçe grubunda ;
Clonezilla vb. gibi yazılımlarla imaj atılma işlemi yapıldığında ETA kayıt tamamlanmıyor. Bunun sebebi sistem bilgilerinin de kopyalanıyor olması ve ETA Kayıt'ın bu tahtalardaki bilgi çakışmasını algılamasıdır. Bu sebeple sağlıklı bir ETA Kayıt için USB'ye son sürüm isoyu yazdırıp öyle kurulum yapmanız gerekmektedir. Mesajı gönderilmiş.
Etakayıt ta söylenildiği gibi bir sorun oluyor mu acaba