Etap23 İmajı Hasari_v1.1

Kodla Büyü
Bu hatayı veriyor birkaç tahta. Çözümü nedir?

Ekli dosyalar

• IMG_20260218_104041.webp
    IMG_20260218_104041.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 67
@hasari hocam dün sıkıntısız yükledik bugün durum bu. Daha önceki mesajlarda belirtmişsiniz pil değişimi yapılması lazım diye acaba diyorum başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi? Tahtaya hiçbir cihaz bağlı değil ve durum bu.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20260218_120556.webp
    IMG_20260218_120556.webp
    78.6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
@hasari hocam dün sıkıntısız yükledik bugün durum bu. Daha önceki mesajlarda belirtmişsiniz pil değişimi yapılması lazım diye acaba diyorum başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi? Tahtaya hiçbir cihaz bağlı değil ve durum bu.
Evet pil boş ise sürekli böyle olur. Boşuna yüklemeyin pilin değişmesi lazım.

Evet pil boş ise sürekli böyle olur. Boşuna yüklemeyin pilin değişmesi lazım.
hocam v3 paylaşımının olduğu kısımda mesaj yazmıştım inceleyince burada aynı hata ile karşılaşanların olduğunu gördüm. açılışta bios pili ile ilgili bir hata mesajı vermiyor sistemler. yani tahtalar windowsta sorunsuz açılıyor. şöyle de bir durum var şayet pilden kaynaklı bir mesele ise Türkiye çapında ciddi sayıda tahtanın bios pilinin değişmesi lazım. ben pardusun orjinal halini tahtalara yüklüyorum yarın sonucu sizinle paylaşırım.

hocam v3 paylaşımının olduğu kısımda mesaj yazmıştım inceleyince burada aynı hata ile karşılaşanların olduğunu gördüm. açılışta bios pili ile ilgili bir hata mesajı vermiyor sistemler. yani tahtalar windowsta sorunsuz açılıyor. şöyle de bir durum var şayet pilden kaynaklı bir mesele ise Türkiye çapında ciddi sayıda tahtanın bios pilinin değişmesi lazım. ben pardusun orjinal halini tahtalara yüklüyorum yarın sonucu sizinle paylaşırım.
Sayın hocam , Etap23 Mersin imajını yükledim onda da aynı sorunu yaşadım. Windowsla kıyasladığımızdan belkide çok mantıklı gelmiyor bu durum ama maalesef değişen birşey olmadı.
Pardus yüklemeden önce belliki OPS ler açılıp pil değişimi yapılması lazım.
Ben ayrıca USB bellek sorunu yaşıyorum. USB görünüyor ama disk olarak değil dosya olarak görüyor ve bunu açacak program bulunamadı diyor. ETA USB ONARICI çalıştırıyorum ama o da işe yaramadı. USB içeriğine erişemiyorum.

Biz milyon kez deneyimledik sizde bir defa deneyimleyin.😊

Hocam ilçe grubunda ;
Clonezilla vb. gibi yazılımlarla imaj atılma işlemi yapıldığında ETA kayıt tamamlanmıyor. Bunun sebebi sistem bilgilerinin de kopyalanıyor olması ve ETA Kayıt'ın bu tahtalardaki bilgi çakışmasını algılamasıdır. Bu sebeple sağlıklı bir ETA Kayıt için USB'ye son sürüm isoyu yazdırıp öyle kurulum yapmanız gerekmektedir. Mesajı gönderilmiş.

Etakayıt ta söylenildiği gibi bir sorun oluyor mu acaba

Hocam ilçe grubunda ;
Clonezilla vb. gibi yazılımlarla imaj atılma işlemi yapıldığında ETA kayıt tamamlanmıyor. Bunun sebebi sistem bilgilerinin de kopyalanıyor olması ve ETA Kayıt'ın bu tahtalardaki bilgi çakışmasını algılamasıdır. Bu sebeple sağlıklı bir ETA Kayıt için USB'ye son sürüm isoyu yazdırıp öyle kurulum yapmanız gerekmektedir. Mesajı gönderilmiş.

Etakayıt ta söylenildiği gibi bir sorun oluyor mu acaba
Hangi fazı kullanıyorsunuz? size atacağım imajı yükleyin kaydını yapın ilçe eğiticisini arayın kayıt varmı tahtam çevrimiçimi diye sorun sorunsuz olduğunu göreceksiniz. ;)

ilksms
Geri