Hocam kendi şifremle ve öğretmen arkadaşın siftesi ile de girdim.Yine olmadi.Tahtayi kapattim actim düzeldi bjr kere tekrsr oldu.Pardus usb onarma ile bicimlendirdim yine olmadi.Hocam sanırım sınırlı hesapla giriş yapıyorsunuz Öğretmen hesabından giriş yapın ve hala çalışmazsa pardus usb onarım uygulamasını deneyin.
Bu bizde de oluyordu. Ben USB belleği yazılımsal olarak çıkart demeden doğrudan fiziksel olarak çıkarınca bu hatayı veriyordu. Çözümü ise USB belleği yazılımsal olarak çıkartıp sonra fiziksel olarak çıkarmak. Ben böyle çözdüm.Bugün etap pardus yüklu tahta flash bellegi açmıyor.Birkac farkli flash da denedim.Görseldeki uyariyi veriyor.Bilgisi olan var mi?
Eylülden beri pardus kullanıyoruz ve flash aynı flash.Sadece benim değil baska öğretmen arkadaşın flashi da ayni şekilde oldu.Bir tahtamizda oldu bu.Son güncellemeden dolayı mi oldu onu da bilmiyorum.bu hafta başka sınıflarda kullandim herhangi bir sıkıntı olmadiUSB bellek isminde boşluk veya Türkçe karakter varsa yapar mümkün ise ismini değiştirin takın düzgün çalışacaktır.