ETAP PARDUSTA FLASH BELLEGİ AÇMIYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hekke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Hekke

Üye
Bugün etap pardus yüklu tahta flash bellegi açmıyor.Birkac farkli flash da denedim.Görseldeki uyariyi veriyor.Bilgisi olan var mi?

Ekli dosyalar

• IMG-20260226-WA0017.webp
    IMG-20260226-WA0017.webp
    60.1 KB · Görüntüleme: 69
Hocam sanırım sınırlı hesapla giriş yapıyorsunuz Öğretmen hesabından giriş yapın ve hala çalışmazsa pardus usb onarım uygulamasını deneyin.

Hocam sanırım sınırlı hesapla giriş yapıyorsunuz Öğretmen hesabından giriş yapın ve hala çalışmazsa pardus usb onarım uygulamasını deneyin.
Hocam kendi şifremle ve öğretmen arkadaşın siftesi ile de girdim.Yine olmadi.Tahtayi kapattim actim düzeldi bjr kere tekrsr oldu.Pardus usb onarma ile bicimlendirdim yine olmadi.

Bugün etap pardus yüklu tahta flash bellegi açmıyor.Birkac farkli flash da denedim.Görseldeki uyariyi veriyor.Bilgisi olan var mi?
Bu bizde de oluyordu. Ben USB belleği yazılımsal olarak çıkart demeden doğrudan fiziksel olarak çıkarınca bu hatayı veriyordu. Çözümü ise USB belleği yazılımsal olarak çıkartıp sonra fiziksel olarak çıkarmak. Ben böyle çözdüm.

Oturumu kapatmadan diğer oturuma geçince bu şekilde hata alıyorum ben de.

Linux işletim sistemleri takılan flash bellekleri kullanıcıya bağlı olarak algılar. Yani bellekleri ya da cihazları bir kullanıcı kullanıyorsa o cihaza erişim yetkisi kullanan kullanıcıya veriliyor. Oturumu kapatmadan diğer kullanıcıya geçildiğinde cihaz yetkisi o kullanıcıdan kalır ve diğer kullanıcılar erişemeyebilir. O sebeple kullanıcı değiştirmeden önce oturumu kapatmanız gerekir.

Hatta bu durum ağ yönetim uygulamasında da görünür. Ağda 2 otururum görünür ve çakışma yaşanır.

ilksms
Geri