Etab5'leri aktive edemeyenler için yeni bir yöntem

Kodla Büyü

applet61

Aktif Üye
Evet arkadaşlar f@tih ağındaki sıkıntı nedeniyle tabletler aktifleşmiyor. Ben de sorunu şu şekilde çözdüm:

İhtiyacımız olanlar:
1-Kabloyla internete bağlı olan bir etkileşimli tahta
2-MyPublicWifi programı(http://www.mypublicwifi.com/publicwifi/en/)

MypublicWifi programı kablolu gelen interneti kablosuz olarak dağıtmaya yarıyor. Tabii ki akıllı tahtada kablosuz ağ adaptörü olması gerekiyor. Kablosuz ağ adı ve şifresini girip "Set up and start hotspot" butonuna tıklıyorsunuz.

Belirlediğiniz kablosuz ağa tablet ile bağlanıp aktivasyon işlemini yapabilirsiniz. Ben f@tih ağına bağlanarak yapamadığım bütün tabletleri bu şekilde aktive ettim.10/11/2015

Kabloyla internete bağlı bir tahta derken meb neti mi olmak zorunda? Ona göre ben de Deneyeceğim. Çünkü son zamanlarda verdiğim tabletlerin hepsi aktive sorunu yaratıyor

2 gün önce F@tih kablosuz ağı ile ETAB5 bir cihazı çok kısa bir sürede aktivasyon yaptım.

Herhangi bir Wifi ağına bağlanıp, "0-Ağa bağlanamıyor" hatası alınca tableti birkaç kez kapatıp açtığımda kendisi aktifleştirme ekranını açtı ve kısa sürede aktifleştirdi.

Bize de dün öğretmen tableti verdiler. Okulda MEB'in ADSL bağlantısı var. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra bir kere kapatıp, açtık. Ardından EBA kullanıcı adı ve şifresi istedi, girince etkinleşti. Başlat düğmesine tıklayıp, ekrandaki yönergeleri takip edince normal bir tablet gibi kullanılabiliyor. Etkinleşince yüklü programları güncellemeye çalışıyor.
Bu işlemleri anlatan bir sayfalık bir yazı yazıp, öğretmenler odasına astım, umarım okuyup bana gelmezler :)

aktivasyon için wireless ağına bağlanıyorum yalnız ağda yıldız işareti gösteriyor ve ağ yok bağlantı bekleniyor uyarısı verisyor. fikri olan???

BBNET
Geri