Etab5 yetmedi yerine Etab4 versek olur mu?

Kodla Büyü

neontester

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba hocalarım. görevlendirme btr olduğum okula öğretmen tableti geldi. 30 adet fakat tablet almamış 34 kişi var. Şu an 30 tanesini dağıttım kalan 4 kişiye de daha önce gelen ve şu an sahipsiz görünen 3 adet etab4ü versem bi sorunla karşılaşır mıyım acaba? bilgisi olan ya da daha önce yapmış kimse var mı?

Elinizdeki fazla tabletleri milli eğitime teslim etmeniz gerekirdi hocam ama madem etmediniz bence öğretmenler de bu duruma razı ise (etab4 tablete) verin kullansınlar. Bu arada eksik öğretmen tabletini de isteyebilirsiniz, depolarda diğer okulların gönderdiği tabletlerden varsa gönderirler, konuyu il/ilçe koordinatörünüzle görüşün bence.

ben o zaman bu okulda değildim hocam müdürün dolabından çıktı bunlar. hatta pysden baktım birisi öğrencininmiş :)
dediğin gibi il koordinatörünü bi arayım iyi olur

inşallah yanılırım ama kıyameti kopartırlar şimdi. ben eskisini, kullanılmışını almam. vay öyleydi vay böyleydi diye. bir seferinde aktivasyon yapıyorken ilk seferde olmadı aktivasyon, baktım ki hocanın gözü açılmamış koliye kayıyor. Sen bana bozuk tablet mi veriyorsun, ben bozuğunu almam haa demeye başladı. Milletin çocuğu oyun oynasın diye keyiflerini yapıyoruz arkadaş ne iş yaaa

BBNET
Geri