Eta Kayıt hatası

Kodla Büyü

yyavuz07

Aktif Üye
Etap ı etkileşimli tahtaya kurdum. Tahtanın ethernet kartı bozuk.Donanımsal olarak görünmüyor. Bende usb ethernet aldım.Şu an bu şekilde kullanıyorum. İnternette de sorun yaşamıyorum.Etap ı kurduktan sonra internete bağlanıyor,herhangi bir problem yok ama Eta Kayıt a basınca;
"Kablolu ağ aygıtınız yok yada yüklenmemiş olabilir,mac adresi alınamadı" hatası veriyor. Kablosuza aldığım zamanda aynı hatayı vermeye devam etti. Sorunu nasıl çözebilirim.Şimdiden teşekkürler

Lider Ahenk yazılımında onboard ethernet kartının mac adresini almaya çalışıyor ve ethernet kartı bozuk olduğundan adresi alamıyor muhtemelen.

Benim de aynı hata var hocam, kablo kaynaklı da olabilir diye bize bilgilendirme mesajı geldi il koordinatöründen. Bazı ağ kablolarında koğukluk varsa windows ta çalıışıp pardusta sıkıntı olabilirmiş.

ben geçen hafta kablosuz internetten eta kayıt yaptım. Bende şaşırdım ama oldu:)

ben geçen hafta kablosuz internetten eta kayıt yaptım. Bende şaşırdım ama oldu:)
Ben de bazı tahtalara kablosuz netten kayıt yaptım hocam ama 1 tane tahtam yok olmuyor. Tekrar sistemi yükledim yine de olmuyor. Kablo değişimi ile tekrar deneyeceğim.

Ben de bazı tahtalara kablosuz netten kayıt yaptım hocam ama 1 tane tahtam yok olmuyor. Tekrar sistemi yükledim yine de olmuyor. Kablo değişimi ile tekrar deneyeceğim.
OPS yi söküp başka tahta da 5 dk kayıt yapın. kablo vs uğraşmayın bence.

• Beğen
Tepkiler: H_M
ilksms
Geri