Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 14 Nisan 2017 #1 arkadaşlar son bir haftadır meb sertifika yüklü olduğu halde güvenilir değil hatası veriyor ne yapabilirim tekrar yüklediğimde zaten yüklü diyor
arkadaşlar son bir haftadır meb sertifika yüklü olduğu halde güvenilir değil hatası veriyor ne yapabilirim tekrar yüklediğimde zaten yüklü diyor
ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 270 14 Nisan 2017 #2 hocam sertifikayı önce kaldırın ondan sonra yeniden yükleyin. ve yeniden başlatın.
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 14 Nisan 2017 #3 ybilgin' Alıntı: arkadaşlar son bir haftadır meb sertifika yüklü olduğu halde güvenilir değil hatası veriyor ne yapabilirim tekrar yüklediğimde zaten yüklü diyor Genişletmek için tıkla ... Ben ilçe sertifikasını yükledim tüm cihazlara tekrardan. Ve düzeldi. MEB'in saçmalıkları işte.
ybilgin' Alıntı: arkadaşlar son bir haftadır meb sertifika yüklü olduğu halde güvenilir değil hatası veriyor ne yapabilirim tekrar yüklediğimde zaten yüklü diyor Genişletmek için tıkla ... Ben ilçe sertifikasını yükledim tüm cihazlara tekrardan. Ve düzeldi. MEB'in saçmalıkları işte.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,848 14 Nisan 2017 #4 browser ayarlarından gelişmiş bölümdeki sertifikalarda türkçe isimli bütün sertifikaları kaldır hocam yeni sertifikayı kur sana 3 checkbox sunacak 3ünü de işaretle
browser ayarlarından gelişmiş bölümdeki sertifikalarda türkçe isimli bütün sertifikaları kaldır hocam yeni sertifikayı kur sana 3 checkbox sunacak 3ünü de işaretle