hocam inşallah cevabınızı alırsınız.bu kursu bt öğretmenlerinin hepsi verebilirmi.kursu halk eğitim yada mem mi ayarlıyor.kursun açılış süreci izin makamı gibi brokratik sürecini anlatırmısın kısacaabbaskara' Alıntı:Arkadaşlar ilk defa akşam saat 17.00 den sonra etkileşimli tahta kullanım kursu verdim. Bunun ücretini okulumuza nasıl yaptıracağım. Normal mi yoksa %25 fazla mı olacak?
delphe01' Alıntı:hocam inşallah cevabınızı alırsınız.bu kursu bt öğretmenlerinin hepsi verebilirmi.kursu halk eğitim yada mem mi ayarlıyor.kursun açılış süreci izin makamı gibi brokratik sürecini anlatırmısın kısacaabbaskara' Alıntı:Arkadaşlar ilk defa akşam saat 17.00 den sonra etkileşimli tahta kullanım kursu verdim. Bunun ücretini okulumuza nasıl yaptıracağım. Normal mi yoksa %25 fazla mı olacak?
xxltc' Alıntı:ark lar okulumuzda akıllı tahtalar kurulacak benim sorum su olacak. simdi okuldaki hocalar et leri kullanmayı bilmiyorlar ben onlara et kursu verebilir miyim BTR olduğum için ücret alacakmiyim alacaksan yasal dayanağı nedir okula gosterecegim
uyur_gezer' Alıntı:saat 17:00 den sonra verilen kurslar gece tarifesi üzerinden zamlı olarak ücret ödemesi yapılır
karinca_52' Alıntı:30 saat
nosTRa' Alıntı:Saat 18:00 olmasın ?