ET kurs ücretleri

Kodla Büyü

abbaskara

Site Gezgini
Arkadaşlar ilk defa akşam saat 17.00 den sonra etkileşimli tahta kullanım kursu verdim. Bunun ücretini okulumuza nasıl yaptıracağım. Normal mi yoksa %25 fazla mı olacak?

normal 30 saat. Valilik olurunda ödemenin hangi kalemden yapılacağı belirtilmiştir. Okulunuza verirsinizi puantajı onlar da yapar.

abbaskara' Alıntı:
Arkadaşlar ilk defa akşam saat 17.00 den sonra etkileşimli tahta kullanım kursu verdim. Bunun ücretini okulumuza nasıl yaptıracağım. Normal mi yoksa %25 fazla mı olacak?
hocam inşallah cevabınızı alırsınız.bu kursu bt öğretmenlerinin hepsi verebilirmi.kursu halk eğitim yada mem mi ayarlıyor.kursun açılış süreci izin makamı gibi brokratik sürecini anlatırmısın kısaca

delphe01' Alıntı:
abbaskara' Alıntı:
hocam inşallah cevabınızı alırsınız.bu kursu bt öğretmenlerinin hepsi verebilirmi.kursu halk eğitim yada mem mi ayarlıyor.kursun açılış süreci izin makamı gibi brokratik sürecini anlatırmısın kısaca

Eğer Bahsettiği kurs Etkileşimli Tahta Kullanımı Kursu ise (Böyle bir Kurs Yok - Belki mahalli bir ayarlama yapımışlardır o zaman herkes verir. ) Eğer Kursun Adı Fatih Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu ise bu eğitimi merkezi olarak almış ismi eogrenim de kayıtlı eğitmenler verebilir.

ark lar okulumuzda akıllı tahtalar kurulacak benim sorum su olacak. simdi okuldaki hocalar et leri kullanmayı bilmiyorlar ben onlara et kursu verebilir miyim BTR olduğum için ücret alacakmiyim alacaksan yasal dayanağı nedir okula gosterecegim

xxltc' Alıntı:
ark lar okulumuzda akıllı tahtalar kurulacak benim sorum su olacak. simdi okuldaki hocalar et leri kullanmayı bilmiyorlar ben onlara et kursu verebilir miyim BTR olduğum için ücret alacakmiyim alacaksan yasal dayanağı nedir okula gosterecegim

Tahtaların Kabulu yapıldıktan sonra FATİH PROJESİ - EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI KURSU alacaklar. Bu eğitimi ise merkezi olarak hizmetiçi Eğitim almış öğretmenler veriyor. Siz bu eğitimi merkezi olarak almadıysanız kursiyer olarak sizde alacaksınız...

sayın hocam,

eğitim de fatih projesi eğitmen eğitime katılmışsanız okulunuzda hizmet içi eğitim olarak fatih projesi eğitimde teknoloji kursu verebilirsiniz. 30 saat ek ders ücreti alabilirsiniz eğer il/ilçe de eğitmen olarak görevli değilseniz(mesai saatleri dışında bu arkadaşların aldığı da söylenmektedir)

bir diğeri de fatih projesi hazırlayıcı eğitm (25 saat) kursunu okulunuzda bulunan öğretmenlere verebilirsiniz. bu eğitim de hizmet içi eğitim olarak açılmaktadır. il/ilçe mem hizmet içi eğitim birimine okulunuzda bulunan öğretmnelere verebileceğinize dair yazı ile kurs açabileceğinizi düşünüyorum

Kolaylıklar dilerim.

Eğitimleri Fatih Projesi Eğitmenleri verir. Sadece BTR olan öğretmenler bu eğitimi veremez. Hatta bu eğitimlere kursiyer olarak katılır. Eğitimleri il mem hizmetiçi eğitim birimi ayarlar. Okullara yazı gönderir. Eğitim görevlisi 30 saat ek ders alır.

Kursun tam adı "Fatih Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu" ben anlaşılır diye uzatmak istememiştim. Valilik olurunda 30 saat ekders yazıyor ama bunun normal mi yoksa %25 fazla mı olduğu yazmıyor
Ben 17.00 den sonra ve haftasonları zamlı diye biliyorum o nedenle emin olmak için sormuştum. Sonuç olarak saat kaçta verirsek verelim zamlı diye bir olay yokmu yani?

Burdur ilinde saat 17:00'dan sonra vermiştim yıllar önce. Memiş Palazekin isimli Ispartalı şube müdür formatörlerin görevleri deyip paramızı ödetmemişti. Hakkımızı da helal etmedik. Öbür tarafta yakasındayız. :mrgreen:

hiç sanmıyorum
gündüz ek ders ücreti üzerinden ödeme yapılacağını düşünüyorum

BBNET
Geri