ET kullanıcısını sildim

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ET kullanıcısını sildim yeni bir kullanıcı oluşturdum şifresiz. ama oturum açınca bu defa setup dosyaları yükleniyor.Program yüklenebilmeyi nasıl iptal edebilirim?

Netsupport protect kurun hocam. Ayarlarınızı da yapın. istediğiniz kısıtlamayı koyabilirsiniz.

ET kullanıcısını neden sildiniz ki?
Denetim masasından Kullanıcılara gelip, et kullanıcısının parolasını kaldırabilir, http://blog.tamindir.com/windows-8-acil ... ilir_1297/ adresindeki yöntemle doğrudan et kullanıcısının oturum açmasını sağlayabilirdiniz. Bu kullanıcı standart kullanıcı olduğundan program kurulumu yapılmasına izin vermezdi.
İsterseniz oluşturduğunuz kullanıcının kullanıcı türünü denetim masası/kullanıcılar bölümünden Yönetici değil de standart olarak değiştirirseniz program kurulamaz hale getirirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
türünü denetim masası/kullanıcılar bölümünden Yönetici değil de standart olarak değiştirirseniz program kurulamaz hale getirirsiniz.

Dediğinizi yaptım hocam otomatik olarak şifresiz ve parolasız masaüstüyü geliyor, daha sonra bu kullanıcıyı yönetici yapmak istedim şifre sordu ve yönetici yaptım.Tüm programları ve ayarları yaptım, yeniden güvenlik için standart grubuna geçirdim bunun için şifre sormadı ve bu gruptyaken programlar kurulabiliyor, standart kullanıcı moduna şifreli geçirip ve program kurarlarken için şifre sormasını nasıl sağlayabilirim.Teşekkürler :)

albatros44' Alıntı:
yakuphan' Alıntı:
türünü denetim masası/kullanıcılar bölümünden Yönetici değil de standart olarak değiştirirseniz program kurulamaz hale getirirsiniz.

Dediğinizi yaptım hocam otomatik olarak şifresiz ve parolasız masaüstüyü geliyor, daha sonra bu kullanıcıyı yönetici yapmak istedim şifre sordu ve yönetici yaptım.Tüm programları ve ayarları yaptım, yeniden güvenlik için standart grubuna geçirdim bunun için şifre sormadı ve bu gruptyaken programlar kurulabiliyor, standart kullanıcı moduna şifreli geçirip ve program kurarlarken için şifre sormasını nasıl sağlayabilirim.Teşekkürler :)
Kullanıcınızın standart grubuna geçtiğinden emin misiniz? İsterseniz öncelikle yönetici yetkisi olan bir kullanıcı ile oturum açın. Etkileşimli tahta için meb-std-user ya da ebaadmin ya da benzeri yönetici yetkili bir kullanıcı ile oturum açıp, denetim masasından bahsettiğiniz kullanıcının türünü standart olarak değiştirip, bilgisayarı bir kapatıp/açın.

bilgisayarım sağ tık yönet de, yerel kullanıcılar ve gruplara gel. gruplardan administrator grubuna bak senin o kullanıcıyı ordan çıkar :D

BBNET
Geri