ET Faz 2 için office viewer paylaşır mısınız?

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ET larda libre office var fakat bazı dosyaları açmıyor. word viewer, excel viewer ve powerpoint viewer içeren bir office viewer
veya ayrı ayrı elinde olan varsa paylaşabilir mi?

bir soru da security essentials yüklemek istedim "sisteminizde kurulu windows defender var" deyip kurmayı kabul etmedi. ET yi ne kadar korur deffender?

teşekkür ederim hocam indiriyorum

"sisteminizde kurulu windows defender var" konusundaki düşünceleriniz nedir?

hocam bu office viewer lar ne işe yarıyor acaba bizim akıllı tahtalarda normal office kurulmuşta

tahtalarda libre office var. powwer point sunularını çalıştırmıyor bizde. o yüzden office viewer arıyorum

zafer_can' Alıntı:
tahtalarda libre office var. powwer point sunularını çalıştırmıyor bizde. o yüzden office viewer arıyorum

işinize yarar mı bilmiyorum ama aöf mail adresi ile office 2013 pro sürümünü yasal olarak indirebiliyorsunuz. Tahtalara kurabilirsiniz belki

hiboz' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:

işinize yarar mı bilmiyorum ama aöf mail adresi ile office 2013 pro sürümünü yasal olarak indirebiliyorsunuz. Tahtalara kurabilirsiniz belki

detayları paylaşır mısınız?

zafer_can' Alıntı:
detayları paylaşır mısınız?

*anadolu üniversitesi'nde (açıköğretim fakültesi de olur) okuyan birinden aöf mail adresi buluyorsunuz. (Örnek: xxxxxxxx@aof.anadolu.edu.tr)

* office.com sitesine gidip bu mail adresini girince site otomatik aöf e yönlendiriyor. Aöf maili ve şifresi ile giriş yapıyorsunuz

*"Office 2013 uygulamasını PC cihazınıza yükleyin" sayfası açılacak. Orada kırmızı renkli "Şimdi Yükle" simgesini göreceksiniz.

Tahtalarda işe yaramazsa da şahsi bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

BBNET
Geri