Etüt merkezi açılırmı önerileriniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamur07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamur07

Site Gezgini
Bir yakınım etüt merkezi açmayı düşünüyor. bana da ortaklık teklifi var. dersanelerinde kapatılması gündemde. ne dersiniz etüt merkezi açmak şu zamanda mantıklımı? dersanelerle birlikte etüt merkezleri de kapatılırmı?

Hocam kaliteli öğretmenler her zaman her yerde kazanır. İyi bir kadroya sahipseniz açabilirsiniz. Ama kadroyu açtıktan sonra oluştururuz nasıl olsa buluruz derseniz bence boşuna bulaşmayın... Dersaneleride bir anda kapatacaklarını zannettmiyorum

hamur07' Alıntı:
Bir yakınım etüt merkezi açmayı düşünüyor. bana da ortaklık teklifi var. dersanelerinde kapatılması gündemde. ne dersiniz etüt merkezi açmak şu zamanda mantıklımı? dersanelerle birlikte etüt merkezleri de kapatılırmı?
..
bir etüt merkezi biliyorum dolup taşıyor. ama bir arkadaşım istanbul beşiktaş gibi bir yerde çarşıda açtı ve dayanamadı, müşteri bulamadığı için kapadı.

öğrenci potansiyelinize bakın / giderlerinizi de belirleyin. TAHMİNİ GELEN PARA > GİDEN PARA ise açın.

ama her devirde öğrenci bulmak ve öğrenciyi memnun etmek zordur bunu söyleyeyim...

Çalışma ekibi ve öğrenci bulma konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum tek sıkıntım kapatılma durumu. Ekibim çok iyi maddi ve manevi olarak güveniyorum. Zaten merkez benim ilgilenme durumum yok. diğer ortağım işleri yürütecek. gelir gider analizi yapmadım öncelikle sizden bir fikir almak istedim.

hamur07' Alıntı:
Çalışma ekibi ve öğrenci bulma konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum tek sıkıntım kapatılma durumu. Ekibim çok iyi maddi ve manevi olarak güveniyorum. Zaten merkez benim ilgilenme durumum yok. diğer ortağım işleri yürütecek. gelir gider analizi yapmadım öncelikle sizden bir fikir almak istedim.

Hocam işin prosedürleri hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız? Biz de bulunduğumuz ilçede böyle bir şey düşünmüştük ancak prosedürleri bilmediğimizden bir şey yapamadık. KAç kişiyle açılabiliyor, nerelerden hangi izinleri almak gerekiyor, hangi branştan kaç öğretmen gerekli, Bilgisayarcılar işin içinde olabiliyor mu (müdür veya öğretmen olarak) Mesela Bilgisayarcıyız ama en iyisinden Matematik anlatabiliriz, bu olur mu, gider olarak nerelere ne kadar verilmesi gerekir, işleyişi derane gibi mi olur?....

AKADEMİA' Alıntı:
hamur07' Alıntı:

Hocam işin prosedürleri hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız? Biz de bulunduğumuz ilçede böyle bir şey düşünmüştük ancak prosedürleri bilmediğimizden bir şey yapamadık. KAç kişiyle açılabiliyor, nerelerden hangi izinleri almak gerekiyor, hangi branştan kaç öğretmen gerekli, Bilgisayarcılar işin içinde olabiliyor mu (müdür veya öğretmen olarak) Mesela Bilgisayarcıyız ama en iyisinden Matematik anlatabiliriz, bu olur mu, gider olarak nerelere ne kadar verilmesi gerekir, işleyişi derane gibi mi olur?....
Hocam sorduğunuz sorularla ilgili benim tam ve kesin bilgilerim yok. yalnız işi birlikte yapmayı düşündüğüm ortağım daha önce 2 farklı özel eğitim kurumunun kuruculuğunu yaptı. tam ayrıntılarını o biliyor. resmi görevimden dolayı benim ön plana çıkmam mümkün gözükmüyor

Etüt merkezi yerine aynı işi görecek daha popüler bir başlık olan mental matematik merkezi açabilirsiniz. Birkaç bilinen eğitim merkezinde eğitici eğitimi alarak açabiliyorsunuz. İşlev olarak etüt merkezleri ile aynılar ama reklam yapması daha kolay :)

BBNET
Geri