..hamur07' Alıntı:Bir yakınım etüt merkezi açmayı düşünüyor. bana da ortaklık teklifi var. dersanelerinde kapatılması gündemde. ne dersiniz etüt merkezi açmak şu zamanda mantıklımı? dersanelerle birlikte etüt merkezleri de kapatılırmı?
hamur07' Alıntı:Çalışma ekibi ve öğrenci bulma konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum tek sıkıntım kapatılma durumu. Ekibim çok iyi maddi ve manevi olarak güveniyorum. Zaten merkez benim ilgilenme durumum yok. diğer ortağım işleri yürütecek. gelir gider analizi yapmadım öncelikle sizden bir fikir almak istedim.
Hocam sorduğunuz sorularla ilgili benim tam ve kesin bilgilerim yok. yalnız işi birlikte yapmayı düşündüğüm ortağım daha önce 2 farklı özel eğitim kurumunun kuruculuğunu yaptı. tam ayrıntılarını o biliyor. resmi görevimden dolayı benim ön plana çıkmam mümkün gözükmüyorAKADEMİA' Alıntı:hamur07' Alıntı:Çalışma ekibi ve öğrenci bulma konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum tek sıkıntım kapatılma durumu. Ekibim çok iyi maddi ve manevi olarak güveniyorum. Zaten merkez benim ilgilenme durumum yok. diğer ortağım işleri yürütecek. gelir gider analizi yapmadım öncelikle sizden bir fikir almak istedim.
Hocam işin prosedürleri hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız? Biz de bulunduğumuz ilçede böyle bir şey düşünmüştük ancak prosedürleri bilmediğimizden bir şey yapamadık. KAç kişiyle açılabiliyor, nerelerden hangi izinleri almak gerekiyor, hangi branştan kaç öğretmen gerekli, Bilgisayarcılar işin içinde olabiliyor mu (müdür veya öğretmen olarak) Mesela Bilgisayarcıyız ama en iyisinden Matematik anlatabiliriz, bu olur mu, gider olarak nerelere ne kadar verilmesi gerekir, işleyişi derane gibi mi olur?....